Печен свински обезкостен джолан на фурна

Печен свински обезкостен джолан на фурна

0

В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...

1

Свински Джолан без Кост

Разгледай всички 16 подбрани съвети за свински джолан без кост в Готвач.бг.
Свински врат без кост на фурна

Свински врат без кост на фурна

Всяко парче месо се поръсва със сол и черен пипер и се нарежда в тавичка. Загрява се олио и задушаваме ситно нарязан лук, настръган морков и гъби...

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

, поръсва с малко черен пипер и кимион и олио. Накрая се правят гнезда в сместа и в тях се поставят парчетата запържено свинско месо. Пече се в...

Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил

Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил

Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно. Смесвате соев сос и...

Свински ребърца без кост с бира на фурна

Свински ребърца без кост с бира на фурна

парчето с ребърцата така, както е цяло, без да го разрязвате на парчета. Натопете го от всички страни и го оставете да престои около два часа...

Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч

Обезкостени джолани със зеленчуци в гювеч

. Картофите измиваме добре и ги нарязваме на половинки, без да ги белим. Морковите и лука също няразваме на едро. В глинен съд нареждаме всички...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...