Свински джолан в гърне

Свински джолан в гърне

3

Свинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре. В тавата се подреждат...

1

Свински Джолан в Гърне

Открий всички 33 подбрани съвети относно свински джолан в гърне в Готвач.бг.
Свински джолан

Свински джолан

11.04.2011

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Телешки джолан в гърне

Телешки джолан в гърне

26.10.2013

Нарежете джолана на парчета и ги сложете в подходящ глинен съд. Отгоре сложете едро нарязаните моркови и целина. Добавете целите главички лук...

Печен телешки джолан в гърне

Печен телешки джолан в гърне

14.07.2014

Насичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне. Обелваме и нарязваме на дребно лука, морковите и доматите, и ги прибавяме в...

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

29.02.20161

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

28.02.2016

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Свински джолан на фурна

Свински джолан на фурна

16.12.2013

Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се...

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

23.03.20122

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

15.03.2012

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

24.05.2009

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

07.02.20166

месото, като се втрива и в направените разрези, оставя се за 30 мин. в хладилника. Зеленчуците се почистват и нарязват на едро. В глинено гърне...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

27.04.20163

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Другите гледат още

Какво Ново