Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

0

черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него нареждаме...

1

Свински Джолан със Зеле в Гювеч

Открий всички 39 избрани предложения за свински джолан със зеле в гювеч в Готвач.бг.
Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

 

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

 

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с...

Свински джолан с кисело зеле

Свински джолан с кисело зеле

 

. Джоланчетата се пекат около 2 часа, след което се изваждат от фурната. Накълцайте киселото зеле на ситно, поръсете с олиото и червения пипер. Добавете...

Свински джолан върху кисело зеле

Свински джолан върху кисело зеле

1 

Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Овкусете с...

Свински джолан с прясно зеле

Свински джолан с прясно зеле

 

поомекнат малко, добавете нарязаното зеле. Разбъркайте внимателно и задушете, докато зелето поомекне. Добавете всички подправки, но без...

Свински джолан с картофи в гювеч

Свински джолан с картофи в гювеч

3 

, чубрица и скилидки чесън. Свинският джолан се намазва с разтопено масло, сол, черен и червен пипер и се поставя отгоре на картофите. Заливаме...

Свински джолан със сърца в гювеч

Свински джолан със сърца в гювеч

2 

вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките. В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата...

Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

 

задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода. Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес. Печем на 200 градуса до готовност на месото....

Свински джолан с боб в гювеч

Свински джолан с боб в гювеч

 

Накиснете боба за два часа. Изхвърлете водата и долейте нова. Сложете боба да заври. Изцедете и прехвърлете в тава. Нарежете зеленчуците и...

Свински джолани в гювеч с картофи

Свински джолани в гювеч с картофи

6 

Свинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро. Всичко...

Прясно зеле със свински бут в гювеч

Прясно зеле със свински бут в гювеч

1 

Взимаме глинен гювеч и на дъното му слагаме половината зеле, което е предварително нарязано. След това нарязваме месото на парчета и го...