Маринован свински дроб на скара

Маринован свински дроб на скара

0

Нарязвам свинския черен дроб на филийки, които не са по-дебели от 1 см. Приготвям марината, като смесвам прясното мляко, содата бикарбонат...

1

Свински Дроб на Скара

Прегледай всички 34 авторски предложения за свински дроб на скара в Готвач.бг.
Черен Дроб на Скара

Черен Дроб на Скара

покриваме с капак. Оставяме така за около 4 часа. Отцеждаме като в купата добавяме 2-3 с.л. олио, разбъркваме и печем на скара. Сол добавяме, когато е вече изпечен....

Телешки дроб на скара

Телешки дроб на скара

1

, натъркайте реотаните с половин глава лук и запечете дроба от всяка страна за 3-4 минути. Поднесете телешкия дроб на скара, полят с малко соев сос....

Гъши дроб на скара

Гъши дроб на скара

Приготвя се скарата, като е добре да се използват борови съчки или дървени въглища. Гъшият дроб се изважда от хладилника и се почиства от...

Дроб на скара по руски

Дроб на скара по руски

1

Дробът се почиства от ципите, разрязва се на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер, намазва се с олио и се пече на скара. Поръсва...

Агнешка дроб-сарма на скара

Агнешка дроб-сарма на скара

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер и сол. Увиваме сместа в булото и печем на скара до зачервяване....

Маринован свински дроб

Маринован свински дроб

Сложете свинския дроб в дълбок съд с вода и малко сода. Оставете за около час да се отцеди от кръвта. След това извадете и подсушете. В купа...

Бърз паниран свински дроб

Бърз паниран свински дроб

брашното. Добавете сол и черен пипер. Потопете парчета дроб в панировката и пържете в загрята мазнина. Внимавайте, защото пръска. Извадете ги върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина....

Свински дроб пане

Свински дроб пане

разбитите яйца, а после се овалва в галета и брашно. След като мине през панировката, черния дроб се изпържва в мазнина. По желани се сервира с резенчета лимон и свежи листенца магданоз....

Свински дроб и бъбреци

Свински дроб и бъбреци

1

Във вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците. Нарязваме ги на хапки. Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят 10 мин....

Свински дроб с було

Свински дроб с було

1

Свинският дроб се измива и нарязва на хапки (като на снимката). Слага се в купа и се овкусява със сол и черен пипер на вкус. Чесънът се обелва и...

Свински пастет от дроб

Свински пастет от дроб

1

избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....