Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

1

Свински Език в Масло

Открий всички 12 избрани предложения за свински език в масло в Готвач.бг.
Пържен свински език

Пържен свински език

 

магданоз, черен пипер. Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност. Поднесете пържения свински език с лимонови резенчета....

Чорба от свински език

Чорба от свински език

 

Измийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца. Прецедете...

Свински език с картофи

Свински език с картофи

 

Слагаме свинския език в тенджера в подсолена вода да се свари, заедно с дафиновия лист, бахара и черния пипер на зърна. След като е готов...

Сандвичи със свински език

Сандвичи със свински език

 

Сварете почистения свински език в тенджера под налягане, като добавите и подправките. Готовият език се охлажда и се реже на резени...

Свински език пане

Свински език пане

 

галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор....

Език с масло на фурна

Език с масло на фурна

1 

Езикът се почиства и се слага да се свари с черен пипер на зърна, дафинов лист и лъжица оцет. Свареният език се обелва и нарязва на филии...

Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

 

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Свински език със сметанов сос

Свински език със сметанов сос

 

. Подправете със сол и черен пипер. Оставете да поври малко за да се сгъсти и отстранете от огъня. Поднесете в чинии сметановия сос и върху него наредете парчетата нарязан език. Поръсете с нарязан магданоз....

Език в масло с гарнитура от картофи

Език в масло с гарнитура от картофи

 

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След това се потапя в студена вода за секунди и се обелва...

Свински език с чедър и кашкавал

Свински език с чедър и кашкавал

1 

Сварявате свинските езици, аз използвам тенджера под налягане за 1 час, след като заври. Изчаква се да поизстинат, но не напълно, обелват се...

Свинско сърце в масло

Свинско сърце в масло

2 

нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване. Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата. Добавя се останалото масло и...