Свински пастет

Свински пастет

1

, твърдо сварените жълтъци, маслото и подправките в пасатор или кухненски робот и ги смелете до получаване на хомогенна смес. Поднесете пастета, намазан върху препечен хляб....

1

Свински Пастет

Открий всички 12 подбрани съвети относно свински пастет в Готвач.бг.
Свински пастет от дроб

Свински пастет от дроб

1

се запечата. Сложете да се пече на водна баня в умерена фурна за около 10-15 минути. Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да...

Пастет от свински черен дроб с плодове

Пастет от свински черен дроб с плодове

Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...

Пастет от свинска кайма и пушена риба

Пастет от свинска кайма и пушена риба

. Задушаваме до готовност, докато ястието остане почти без сос. Когато е готово, пасираме и получения пастет намазваме на препечени филийки и украсяваме с маслинки и пресен магданоз....

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

1 с.л. зехтин. Върху всяко изпечено филе сложете по 1 с.л. от чесновата паста и поднесете с готовите талиатели....

Паста със свинско месо и зелен лук

Паста със свинско месо и зелен лук

Пастата се сварява, както е описано на опаковката. Аз съм използвала малките мидички CONCHIGLIE, които са по-стегнати и се нуждаят от около 10...

Бобен пастет

Бобен пастет

всеки човек, затова най-добре опитайте пастета и ако е необходимо, прибавете още. Бобеният пастет е идеален за намазване на филийка....

Шоколадов пастет

Шоколадов пастет

Разбийте маслото със захарта. При непрекъснато разбъркване прибавете едно по едно яйцата, шоколада, който е разтопен на водна баня, брашното и...

Млечен пастет

Млечен пастет

1

Оставете сиренето Крема и маслото да омекнат на стайна температура. Разбийте ги с миксер или пасатор, като прибавите скълцания чесън и магданоз...

Пиперен пастет

Пиперен пастет

Изпечете, обелете и смелете чушките в месомелачка. Добавете настърганото сирене и олиото, което е врящо. Посолете на вкус и разбъркайте много...

Гъши пастет

Гъши пастет

достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...

Чернодробен пастет

Чернодробен пастет

Лукът и дробът се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата. Подправят се със сол и...