Свински пастет

Свински пастет

1

, твърдо сварените жълтъци, маслото и подправките в пасатор или кухненски робот и ги смелете до получаване на хомогенна смес. Поднесете пастета, намазан върху препечен хляб....

1

Свински Пастет

Открий всички 18 подбрани съвети относно свински пастет в Готвач.бг.
Свински пастет от дроб

Свински пастет от дроб

1

се запечата. Сложете да се пече на водна баня в умерена фурна за около 10-15 минути. Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да...

Пастет от свинска глава

Пастет от свинска глава

Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода...

Пастет от свински черен дроб с плодове

Пастет от свински черен дроб с плодове

Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...

Пастет от свинска кайма и пушена риба

Пастет от свинска кайма и пушена риба

. Задушаваме до готовност, докато ястието остане почти без сос. Когато е готово, пасираме и получения пастет намазваме на препечени филийки и украсяваме с маслинки и пресен магданоз....

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

1 с.л. зехтин. Върху всяко изпечено филе сложете по 1 с.л. от чесновата паста и поднесете с готовите талиатели....

Паста със свинско месо и зелен лук

Паста със свинско месо и зелен лук

Пастата се сварява, както е описано на опаковката. Аз съм използвала малките мидички CONCHIGLIE, които са по-стегнати и се нуждаят от около 10...

Пастет Шийтаке

Пастет Шийтаке

сол на вкус. Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....

Чернодробен пастет

Чернодробен пастет

Лукът и дробът се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата. Подправят се със сол и...

Оризов пастет

Оризов пастет

Сварете ориза и добре изцедете. Изчистените и нарязани на дребно гъби и зелен лук запържете в 2 с. л. масло, добавете малко вода и задушете...

Гъши пастет

Гъши пастет

достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...

Яйчен пастет

Яйчен пастет

Първо сварявате яйцата и след това обелвате. Отделяте жълтъците в отделен съд и поставяте в него и сиренето. Смачквате ги на хомогенна смес...