Свински пастет

Свински пастет

1

, твърдо сварените жълтъци, маслото и подправките в пасатор или кухненски робот и ги смелете до получаване на хомогенна смес. Поднесете пастета, намазан върху препечен хляб....

1

Свински Пастет

Открий всички 12 подбрани съвети относно свински пастет в Готвач.бг.
Свински пастет от дроб

Свински пастет от дроб

1

се запечата. Сложете да се пече на водна баня в умерена фурна за около 10-15 минути. Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да...

Пастет от свински черен дроб с плодове

Пастет от свински черен дроб с плодове

Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...

Пастет от свинска кайма и пушена риба

Пастет от свинска кайма и пушена риба

. Задушаваме до готовност, докато ястието остане почти без сос. Когато е готово, пасираме и получения пастет намазваме на препечени филийки и украсяваме с маслинки и пресен магданоз....

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

Свинско филе с чеснова паста и талиатели

1 с.л. зехтин. Върху всяко изпечено филе сложете по 1 с.л. от чесновата паста и поднесете с готовите талиатели....

Паста със свинско месо и зелен лук

Паста със свинско месо и зелен лук

Пастата се сварява, както е описано на опаковката. Аз съм използвала малките мидички CONCHIGLIE, които са по-стегнати и се нуждаят от около 10...

Пастет Шийтаке

Пастет Шийтаке

сол на вкус. Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....

Пиперен пастет

Пиперен пастет

Изпечете, обелете и смелете чушките в месомелачка. Добавете настърганото сирене и олиото, което е врящо. Посолете на вкус и разбъркайте много...

Брюкселски пастет

Брюкселски пастет

1

брюкселският пастет да се пече в слаба фурна за 2 часа. Покрийте изпечения пастет с кърпа. Притиснете с нещо тежко и оставете 12 часа така. Според...

Млечен пастет

Млечен пастет

1

Оставете сиренето Крема и маслото да омекнат на стайна температура. Разбийте ги с миксер или пасатор, като прибавите скълцания чесън и магданоз...

Оризов пастет

Оризов пастет

Сварете ориза и добре изцедете. Изчистените и нарязани на дребно гъби и зелен лук запържете в 2 с. л. масло, добавете малко вода и задушете...

Яйчен пастет

Яйчен пастет

Първо сварявате яйцата и след това обелвате. Отделяте жълтъците в отделен съд и поставяте в него и сиренето. Смачквате ги на хомогенна смес...