Кисело зеле със свинско месо в глинен гювеч

Кисело зеле със свинско месо в глинен гювеч

0

Нарязваме зелката, нарязваме месото на пържолки, бекона на тънки ивички. На дъното на гювеча поставяме пласт зеле, поръсваме черен и червен...

1

Свинско Месо в Глинен Гювеч

Прегледай всички 74 авторски предложения за свинско месо в глинен гювеч в Готвач.бг.
Месо от глиган в глинен гювеч

Месо от глиган в глинен гювеч

Месото се нарязва на парчета /с големината на свит юмрук/. Посолява се със сол и черен пипер и се подрежда на дъното на намазан с олио глинен...

Свински крачета капама в глинен гювеч

Свински крачета капама в глинен гювеч

чесънът се разделя на скилидки, които не се белят. На дъното на подходящ глинен гювеч сложете половината лук и чесън. Отгоре сложете свинските...

Гювеч със свинско месо

Гювеч със свинско месо

Свинското месо се нарязва на едро и се запържва леко в тиган заедно с чубрицата, сол и соев сос. Лукът се нарязва на едри кръгове...

Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч

задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода. Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес. Печем на 200 градуса до готовност на месото....

Летен гювеч със свинско месо

Летен гювеч със свинско месо

и печем, докато гювеча остане почти на мазнина. Поднасяме го поръсен със ситно нарязан магданоз....

Прясно зеле със свински пържолки в глинен гювеч

Прясно зеле със свински пържолки в глинен гювеч

Нарязваме зелката на дребно, като за варене. Пържолките леко начукваме и ги овкусяваме със сол и черен пипер. На дъното на гювеча поставяме една...

Тюрлю гювеч със свинско месо

Тюрлю гювеч със свинско месо

Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода. Щом течността се изпари, слагаме мазнината и...

Агнешко в глинен гювеч

Агнешко в глинен гювеч

3

булгурът и нарязаните зелени подправки, малко сол и се залива с топла вода. Сместа се изсипва в широк глинен гювеч. Всеки къс месо се...

Гювеч в глинен съд

Гювеч в глинен съд

4

сложете да се изпече за около 1 час и 30 минути в загряна на 160-170 градуса. Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....

Свинско в глинен съд

Свинско в глинен съд

Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте...

Селски огретен в глинен гювеч

Селски огретен в глинен гювеч

1

Гювечът го подмазваме с масло. Картофите ги обелваме, измиваме след това ги нарязваме на кръгчета овкусяваме ги със сол и черен пипер и го...