четвъртък, 11 февруари
Свинско в глинен съд

Свинско в глинен съд

0

Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте

1

Свинско Месо в Глинен Гювеч

Прегледай всички 53 авторски предложения за свинско месо в глинен гювеч в Готвач.бг.
Гювеч в глинен съд

Гювеч в глинен съд

19.04.20124

сложете да се изпече за около 1 час и 30 минути в загряна на 160-170 градуса. Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете.

Кавърма със свинско месо и зеленчуци в гювеч

Кавърма със свинско месо и зеленчуци в гювеч

12.01.2016

В тиган запържете в олиото месото и лука, след което ги прехвърлете в гювеч. Върху тях наредете гъбите (нарязани на филийки), пиперките

Свинска кавърма в гювеч

Свинска кавърма в гювеч

05.05.20122

разпределете на дъното лука с гъбите. Отгоре сложете свинското и долейте бяло вино. Затворете гювеча с капак и ги сложете да се пече около 1 час и

Свинска плешка в гювеч

Свинска плешка в гювеч

20.03.20122

гювеча, добавете почистените цели скилидки чесън и нарязания на не много малки парченца бекон. Добавете кимион, малко сол и черен пипер, полейте с

Пиле по селски в глинен гювеч

Пиле по селски в глинен гювеч

03.02.2011

се прехвърлят в глинен гювеч. Лукът и чушката се нарязват на едро и се задушава в мазнината, в която е пържено пилето. Добавят се нарязаните

Славянски гювеч със свинско

Славянски гювеч със свинско

07.10.20103

нарязани на едро чушки, останалите домати, както и ориза. Ястието се разбърква и се изсипва в гювеч. Пече на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз.

Манастирски гювеч с месо

Манастирски гювеч с месо

19.05.2011

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се

Гювеч с телешко месо

Гювеч с телешко месо

24.07.2014

свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета. След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от

Винено свинско в гювеч

Винено свинско в гювеч

11.01.2016

Надребняваме измитото и почистено свинско, след което го осоляваме и запържваме в тиган с половината мазнина. Когато се зачерви, наливаме виното

Свинско в гювеч

Свинско в гювеч

17.01.2016

Запържва се месото което е нарязано на хапки, добавя се лукът, червен пипер, черен пипер и малко сол. В пръстен гювеч се изсипва запърженото

Свински пържоли в гювеч

Свински пържоли в гювеч

16.10.20132

филийки лук, гъби и чушки/моркови. В глинен съд подредете ред пържоли, покрийте отгоре с ред лук и гъби. Редувайте до изчерпване на

Избрано

Какво Ново

Свинско Месо в Глинен Гювеч, практични предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш въпроси или въобще не попадна на онова, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пиши тук.