Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

0

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

1

Свинско в Гювеч

Открий всички 74 авторски предложения за свинско в гювеч в Готвач.бг.
Пъстър гювеч със свинско

Пъстър гювеч със свинско

обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....

Мариновано свинско в гювеч

Мариновано свинско в гювеч

за няколко часа. Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча. В същия тиган задушете...

Гювеч със свинско

Гювеч със свинско

, овкусете и разбъркайте. Изсипете ястието в глинен съд и сипете около 100 мл вода. Затворете и печете 1 час на 200 градуса и още 3 часа на 180 градуса. Готовият гювеч поръсете с пресен магданоз....

Винено свинско в гювеч

Винено свинско в гювеч

1

Надребняваме измитото и почистено свинско, след което го осоляваме и запържваме в тиган с половината мазнина. Когато се зачерви, наливаме виното...

Свинско в гювеч

Свинско в гювеч

Запържва се месото което е нарязано на хапки, добавя се лукът, червен пипер, черен пипер и малко сол. В пръстен гювеч се изсипва запърженото...

Гювеч със свинско месо

Гювеч със свинско месо

Свинското месо се нарязва на едро и се запържва леко в тиган заедно с чубрицата, сол и соев сос. Лукът се нарязва на едри кръгове...

Свинско задушено в гювеч

Свинско задушено в гювеч

Нарежете месото на кубчета и го запържете в малко мазнина. Прехвърлете го в гювеча. Нарежете лука и моркова на едро. Сложете и тях в гювеча...

Славянски гювеч със свинско

Славянски гювеч със свинско

3

нарязани на едро чушки, останалите домати, както и ориза. Ястието се разбърква и се изсипва в гювеч. Пече на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....

Свински сърца в гювеч

Свински сърца в гювеч

1

подправки и прехвърлете в гювеч. Добавете дафиновите листа, пресния джоджен и още подправки при нужда. Залейте виното, сложете капак и пъхнете да се пече 1 час на 180 градуса....

Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

Джоланът се обезкостява, като месото се нарязва на хапки. Зеленият боб се почиства и шушулките се нарязват на две. Патладжаните и картофите...