Свински бъбреци в гювече

Свински бъбреци в гювече

0

Бъбреците се варят подсолени, като им се обира пяната на всеки 10 минути. Вече сварени ги нарязваме в тефлонова тавичка, добавяме праза, който...

1

Свинско в Гювече

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за свинско в гювече в Готвач.бг.
Свински гювечета

Свински гювечета

2

се до готовност като му се долива вода. Сипва се в гювечета и по желание се ръси с кашкавал и се чуква по едно яйце. Пече се до зачервяване....

Пъстър гювеч със свинско

Пъстър гювеч със свинско

обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....

Мариновано свинско в гювеч

Мариновано свинско в гювеч

за няколко часа. Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча. В същия тиган задушете...

Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

Кавърма със свинско в гювече

Кавърма със свинско в гювече

Свинското месо натрийте със сол и черев пипер. Нарежете червения лук на едри филийки. Чушките нарежете на едри парчета. Гъбите нарежете по...

Зеленчуци със свинско в гювече

Зеленчуци със свинско в гювече

добавят подправките, разпределя се в гювечета. Поставяме гювечетата в студена фурна и печем на 200 градуса за 50 минути....

Свинско със зеленчуци в гювече

Свинско със зеленчуци в гювече

2

. Разпределяме ястието в гювечета, които запичаме в студена фурна за 50-60 минути на 180 градуса. Сервираме поръсени със ситно нарязан магданоз....

Свинско с грах в гювече

Свинско с грах в гювече

домата, който сте настъргали, и подправките. Разпределете сместа в гювечета. Покрийте с грах и нарязани на колелца моркови. В купа размийте...

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него нареждаме...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

Джоланът се обезкостява, като месото се нарязва на хапки. Зеленият боб се почиства и шушулките се нарязват на две. Патладжаните и картофите...

Свински сърца в гювеч

Свински сърца в гювеч

1

подправки и прехвърлете в гювеч. Добавете дафиновите листа, пресния джоджен и още подправки при нужда. Залейте виното, сложете капак и пъхнете да се пече 1 час на 180 градуса....