Свински гювечета

Свински гювечета

2

се до готовност като му се долива вода. Сипва се в гювечета и по желание се ръси с кашкавал и се чуква по едно яйце. Пече се до зачервяване....

1

Свинско в Гювече

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за свинско в гювече в Готвач.бг.
Пъстър гювеч със свинско

Пъстър гювеч със свинско

 

обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....

Мариновано свинско в гювеч

Мариновано свинско в гювеч

 

за няколко часа. Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча. В същия тиган задушете...

Манастирски гювеч със свинско

Манастирски гювеч със свинско

 

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...

Свинско със зеленчуци в гювече

Свинско със зеленчуци в гювече

2 

. Разпределяме ястието в гювечета, които запичаме в студена фурна за 50-60 минути на 180 градуса. Сервираме поръсени със ситно нарязан магданоз....

Свинско с грах в гювече

Свинско с грах в гювече

 

домата, който сте настъргали, и подправките. Разпределете сместа в гювечета. Покрийте с грах и нарязани на колелца моркови. В купа размийте...

Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

 

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с...

Свински сърца в гювеч

Свински сърца в гювеч

1 

подправки и прехвърлете в гювеч. Добавете дафиновите листа, пресния джоджен и още подправки при нужда. Залейте виното, сложете капак и пъхнете да се пече 1 час на 180 градуса....

Свинско месо в гювечета

Свинско месо в гювечета

 

, сложете капачетата и ги запечете. Преди да ги извадите от фурната залейте всяко гювече с по 1 разбито яйце, поръсете с червен пипер и с настърган кашкавал. Допечете....

Гювечета със свинско месо

Гювечета със свинско месо

1 

което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата. Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната...

Гювеч със свинско

Гювеч със свинско

 

, овкусете и разбъркайте. Изсипете ястието в глинен съд и сипете около 100 мл вода. Затворете и печете 1 час на 200 градуса и още 3 часа на 180 градуса. Готовият гювеч поръсете с пресен магданоз....

Свинско задушено в гювеч

Свинско задушено в гювеч

 

Нарежете месото на кубчета и го запържете в малко мазнина. Прехвърлете го в гювеча. Нарежете лука и моркова на едро. Сложете и тях в гювеча...