понеделник, 8 февруари
Свинско с праз

Свинско с праз

0

. Празът се нарязва на парчета с дължина 5-6 см. Сварява се в леко подсолена вода и се прибавя към месото, като се оставя да поври още малко. Сервира се с резенчета лимон.

1

Свинско с Праз

Прегледай всички 21 кулинарни идеи за свинско с праз в Готвач.бг.
Свински пържолки с праз

Свински пържолки с праз

29.09.2015

зехтин, като добавите още малко, ако е необходимо. Добавете нарязания праз и гъбите и задушете за 10 минути. Отцедете течността от тигана и сипете

Свински ребра с праз

Свински ребра с праз

12.11.2012

Загрейте мазнина и запържете равномерно ребрата до зачервяване. Прехвърлете ги в глинен съд, В мазнината на ребрата запържете скълцаните праз и

Свинско с Праз на Фурна

Свинско с Праз на Фурна

27.10.2015

В тиган се загряват 3 с.л. мазнина и в нея се запържва нарязаното на кубчета свинско месо. Поръсва се с подправки и се разбърква. След 5-6

Свински черен дроб с праз

Свински черен дроб с праз

28.01.20141

Попарваме свинският дроб във вряща вода и го изваждаме. Нарязваме го на парченца. Нарязваме на ситно праза и го задушаваме за 7-8 минути със

Кавърма с праз и свинско

Кавърма с праз и свинско

26.12.20124

Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олио или мас. Изваждаме го в чиния. В мазнината запържваме нарязаният праз. Прибавяме доматеното

Свинско с праз и лапад

Свинско с праз и лапад

04.11.2014

Mесото се изчиства от сланината и се нарязва на малки кубчета. Лападът се измива и нарязва на тънки ивици. Праза го нарязваме на кръгчета

Свинско с праз и чушки

Свинско с праз и чушки

24.11.20102

Свинското месо се нарязва на кубчета и се почиства от мазнината. Задушава се в дълбок тиган с олиото почти до готовност. Добавят се нарязаните

Свинско месо с гъби и праз

Свинско месо с гъби и праз

22.05.20096

Празът се нарязва на колелца, гъбите на ситно и се слагат да омекнат в тенджера с мазнина. Месото, нарязано на хапки се прибавя към тях

Запечен ориз с праз и свинско

Запечен ориз с праз и свинско

22.10.20131

Нарязваме месото на късчета и го запържваме до златисто. След като го махнем от огъня, запържваме праза и ориза. Намазняваме тавата и

Свински бут с бекон, праз и гъби

Свински бут с бекон, праз и гъби

02.06.2015

, овържете на стегнат пакет с помощта на дебел конец. Направете разрези в месото и шпиковайте с останалия бекон. Сложете месото, праза и гъбите в

Печено свинско с гъби и праз лук

Печено свинско с гъби и праз лук

17.01.20162

загрята на 200 градуса фурна да се задуши месото. Щом започне да се зачервява сипете нарязания на кръгчета праз лук и разбъркайте добре. Гответе до

Избрано

Какво Ново

Свинско с Праз, практични предложения и статии за малки и големи. Имаш предложение или въобще не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.