Селска туршия в бидон

Селска туршия в бидон

0

На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на...

1

Селска Туршия в Бидон

Открий всички 24 авторски предложения за селска туршия в бидон в Готвач.бг.
Селска туршийка в бидон

Селска туршийка в бидон

Всички зеленчуци се измиват и подреждат в бидонче. Слага се и от целината. Продуктите се заливат с възварена саламура от вода и сол...

Вкусна туршия в бидон

Вкусна туршия в бидон

. Наредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол. Щом заври, се прибавят и дафиновите...

Солена туршия в бидон

Солена туршия в бидон

5

кг зеленчук. Долейте вода догоре на бидона и затворете. След около 3-4 дена туршията започва да се претаква с маркуч. Първите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - на няколко дни....

Обикновена обща туршия в бидон

Обикновена обща туршия в бидон

1

обичате. Това става за около две седмици. След това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона...

Туршия за зимата в бидон

Туршия за зимата в бидон

сол. Залейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват. Започнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на...

Селска туршия

Селска туршия

7

бидона. Притиснете с чист камък. Оставете селската туршия на хладно и претакайте 5-6 дена. Добавете и натриевия бензоат - 1 г за килограм зеленчук. След 20 ден селската туршия е готова....

Туршия от кисели дини в бидон

Туршия от кисели дини в бидон

залейте веднага върху динчетата, като може да махнете канелата. Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....

Шарена селска туршия

Шарена селска туршия

Измиваме зеленчуците. Чушките се почистват от семената и нарязват на лентички, морковите се обелват и настъргват на едро ренде в тава...

Натурална селска туршия

Натурална селска туршия

буркани зеленчуците и ги залейте със саламурата. Запечатайте с капачки и ги съхранявайте на хладно и сухо място. Туршията няма нужда от варене....

Обикновена селска туршия

Обикновена селска туршия

повтаря за период от 2 седмици. Накрая туршията се полива с горещата вода и разтворената в нея сол, както и с олиото, оцета и черния пипер. Оставя се да изстине и накрая се запечатва в буркани....

Селска царска туршия

Селска царска туршия

1

В един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и...