Козунак по селски

Козунак по селски

1

Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак. Освен това трябва да...

1

Селски Козунак

Прегледай всички 34 подбрани съвети относно селски козунак в Готвач.бг.
Засукан селски козунак

Засукан селски козунак

предварително загрята на 160 градуса фурна. Щом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....

Голям селски козунак на конци

Голям селски козунак на конци

6

които се плетат или завиват на охлюв и се поставят във намазани тави. Готовите козунаци се слагат да втасат на топло и после ги мажем със...

Козунак

Козунак

9

3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...

Козунаци

Козунаци

4

. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. Единия е...

Полски козунак

Полски козунак

Млякото се кипва, сметаната се загрява, без да кипне. Половината от млякото и цялата сметана се смесват, добавя се брашното, разбърква се и се...

Чешки козунак

Чешки козунак

Пресявам брашното със солта и към тях прибавям шупналата смес с мая, която съм активирала преди това и предварително разбитите яйца и мляко...

Меден козунак

Меден козунак

козунаци. Оставя се да втаса и се пече в предварително загрята умерена фурна....

Ванилов козунак

Ванилов козунак

поръсена с брашно тава. Намазва се с разбитото яйце и се поръсва със захар. Козунакът се пече се в предварително загрята умерена фурна до зачервяване....

Постен козунак

Постен козунак

тавичката. Разделете тестото на две парчета с различна големина. Сплетете плитка, поръсете го със суров сусам и оставете да втаса още малко. Постният козунак се пече 40 минути на 180 градуса....

Хляб-козунак

Хляб-козунак

Сушените плодове се нарязват на парченца, заливат се с няколко супени лъжици ром, объркват се хубаво и се оставят в хладилника за няколко часа...

Шуменски козунак

Шуменски козунак

Маята се смесва с 1 яйце, 3 супени лъжици захар, малко брашно и малко стоплено прясно мляко. Тестото трябва да е като за палачинки. Оставя се да...