Суджук по селски

Суджук по селски

8

-2 дена. Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....

1

Селски Суджук

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно селски суджук в Готвач.бг.
Суджук

Суджук

 

приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, се приготвя...

Суджук

Суджук

1 

приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...

Телешки суджук

Телешки суджук

 

сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телеките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....

Дедовият суджук

Дедовият суджук

1 

Месото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се...

Свински суджук

Свински суджук

2 

прегъвайте на интервали. Готовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат. На следващия ден пригладете...

Горнооряховски суджук

Горнооряховски суджук

 

суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....

Суджук Асорти

Суджук Асорти

 

става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...

Бански суджук

Бански суджук

3 

смес се пълни в обработени черва през фуния на месомелачката и без решетка за мелене. Можете да използвате и пълначка за наденици/суджуци...

Ловджийски суджук

Ловджийски суджук

 

черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...

Домашен суджук

Домашен суджук

2 

от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...

Суджук от дивеч

Суджук от дивеч

4 

напълнете със сместа тънки свински черва, но не много плътно. Отделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския...