Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

1

Селски Тутманик

Открий всички 12 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Невероятен селски тутманик

Невероятен селски тутманик

Маята се начупва. Към нея се прибавя хладката вода, малко захар и брашно. Сместа се оставя да шупне. Брашното се пресява заедно със солта. Прави...

Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Усукан тутманик

Усукан тутманик

2

охлюв, оставя се да втася в намаслена тава и се маже с жълтъка. Печем тутманика на 180 градуса до готовност....

Вкусен тутманик

Вкусен тутманик

2

Разтваряме маята в топлата вода заедно с меда и 2 супени лъжици брашно. Разбъркваме и оставяме да шупне. Полученото смесваме с останалите...

Тутманик Родина

Тутманик Родина

1

Маята заедно със захарта и шипка брашно се разтварят в топлата вода. Съдът се покрива с кърпа и се оставя за няколко минути, необходими за...

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Апетитен тутманик

Апетитен тутманик

1

Брашното се пресява в дълбока купа. Добавят се солта и захарта. Млякото се смесва със содата и се добавя към брашното. Разбиват се яйцата и...

Кърджалийски тутманик

Кърджалийски тутманик

Маята се забърква с малко брашно, щипка захар и топло прясно мляко. Оставя се да шупне на топло. Брашното се пресява и се слага в тава като...

Завит тутманик

Завит тутманик

тутманика в предварително затоплена фурна на 200- 220 градуса за 30-40 мин. до хубаво изпичане на тутманика. След изваждане, ръсим със студена вода...

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

3

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...