Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

1

Селски Тутманик

Открий всички 12 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Невероятен селски тутманик

Невероятен селски тутманик

един жълтък, които е разбит със малко вода и олио. Тутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....

Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Слоест тутманик

Слоест тутманик

3

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....

Тутманик Хризантема

Тутманик Хризантема

В купа се сипва млякото, добавя маята, захарта и малко брашно. Оставя се трийсетина минути да втаса. Брашното се пресява и заедно с маята и...

Тутманик Асорти

Тутманик Асорти

Смесете топлото мляко с топлата вода и добавете маята и захарта. Оставете 10-15 мин. След това в купа пресейте брашното със солта, добавете...

Трицветен тутманик

Трицветен тутманик

Замесете меко тесто от изброените продукти. Оставете малко да се отпусне и го разделете на 4 части. Разточете една част на кора с големината на...

Комбиниран тутманик

Комбиниран тутманик

другото руло. Оставете да втаса и печете на 200 градуса около 35-40 минути. През това време счукайте пресния чесън и към него добавете маслото. Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло....

Усукан тутманик

Усукан тутманик

2

охлюв, оставя се да втася в намаслена тава и се маже с жълтъка. Печем тутманика на 180 градуса до готовност....

Апетитен тутманик

Апетитен тутманик

1

Брашното се пресява в дълбока купа. Добавят се солта и захарта. Млякото се смесва със содата и се добавя към брашното. Разбиват се яйцата и...