Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

1

Селски Тутманик

Открий всички 12 подбрани съвети относно селски тутманик в Готвач.бг.
Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

 

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Невероятен селски тутманик

Невероятен селски тутманик

 

Маята се начупва. Към нея се прибавя хладката вода, малко захар и брашно. Сместа се оставя да шупне. Брашното се пресява заедно със солта. Прави...

Тутманик

Тутманик

 

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Бърз тутманик

Бърз тутманик

5 

се слагат парченца масло/маргарин и се пече до зачервяване. Бързият тутманик може да се поднесе за закуска с чаша айран или кисело мляко....

Бабиният тутманик

Бабиният тутманик

22 

умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...

Лесен тутманик

Лесен тутманик

10 

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

Персийски тутманик

Персийски тутманик

7 

. Намажете повърхността с добре разбито яйца. Персийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....

Домашен тутманик

Домашен тутманик

33 

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

Тутманик Богданка

Тутманик Богданка

2 

Разбиваме яйцата. Прибавяме водата, солта, захарта и пресятото брашно. Замесваме меко тесто и го разделяме на две части. В тавичка разтопяваме...

Софийски тутманик

Софийски тутманик

13 

пожелание поръсете със сусам. Оставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 градуса около 40 минути....

Маминият тутманик

Маминият тутманик

 

тутманик, Завит тутманик, Бабиният тутманик, Мързелив тутманик, Тутманик по болярски, Тутманик на бурми....