
15 минути.
Топъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен!
Добър апетит!...

един жълтък, които е разбит със малко вода и олио. Тутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава.
Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта.
В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре.
Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

алуминиево фолио.
Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

студена фурна, която включвам на 180 градуса.
.
Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....

.
Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна.
Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

тутманика в предварително затоплена фурна на 200- 220 градуса за 30-40 мин. до хубаво изпичане на тутманика. След изваждане, ръсим със студена вода...

охлюв, оставя се да втася в намаслена тава и се маже с жълтъка.
Печем тутманика на 180 градуса до готовност....