Солени воловани

Солени воловани

0

От охладеното бутертесто се изрязват трийсет еднакви кръга с формичка или чаша. В средата на двайсет от тях се изрязват кръгчета с по-малък...

1

Соланин

Открий всички 12 подбрани съвети за соланин в Готвач.бг.
Солени миникифлички

Солени миникифлички

печете за около 25-30 минути. Невероятно мини солени кифлички, топящи се в устата!...

Солени фигурки

Солени фигурки

Пресейте брашното. Настържете на ситно ренде маслото, кашкавала и сиренето. Бакпулвера разтворете в чашка с една лъжица лимонов сок да шупне...

Солени чийзкейкчета

Солени чийзкейкчета

2

Пресните домати нарязах на кръгчета и заедно с нарязаните на ситно печени чушки ги сложих върху кухненска хартия. Обелих доматите от консерва...

Солени гъбки

Солени гъбки

В купа разбъркваме маслото със сирене и брашното и замесваме тесто, което покриваме с влажна кърпа и съхраняваме в хладилника за 12 часа...

Солени кошнички

Солени кошнички

Разбъркайте прясното мляко със солта, содата и маслото. Постепенно сипвайте брашното и разбърквайте, докато се получи меко тесто. Оставете го...

Солени сладки

Солени сладки

5

Разбийте яйцето с киселото мляко и добавете пшеничните и овесени трици. Започнете да прибавяте извара, докато се получи подходяща за шприцоване...

Солени мъфини

Солени мъфини

Разбийте яйцата с киселото мляко и добавете разтопеното краве масло. Разбийте и добавете нарязаните на малки кубченца домати и колбас. Смесете...

Солени пирожки

Солени пирожки

Замесете твърдо тесто от пресятото брашно, водата, алкохола и солта. Оформете го на хлебче, покрийте го с влажна кърпа и го оставете да почине за...

Солени топки

Солени топки

Кашкавалът и изварата се разбъркват до получаването на хомогенна смес. Оформят се топчета и в средата се слага по една маслинка. По...

Солени кифлички

Солени кифлички

От изброените продукти замесете средно меко тесто.Оставете го да втаса, докато удвои обема си. Разделете тестото на три части. Всяка разточете...

Солени лимони

Солени лимони

Солените лимони се използват често в мароканската кухня. Приготвят се изключително лесно. Не бива да забравяте, че от тях се използва само кората...