Домашни соленки с извара

Домашни соленки с извара

0

изрязваме кръгли или правоъгълни соленки. Поръсваме ги с ким, кашкавал или сусам. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до порозовяване....

1

Соленки с Извара

Открий всички 66 избрани предложения относно соленки с извара в Готвач.бг.
Кръгли соленки с извара

Кръгли соленки с извара

 

изрязваме кръгчет , като предвиждаме да има за долна и горна част на соленките. Долните кръгчета за соленките подреждаме в тава покрита с хартия за...

Соленки с извара

Соленки с извара

2 

кухненски плот се разточва кора с дебелина половин пръст. Режат се ленти с къдраво ножче или се изрязват предпочитани форми. Соленките се пекат в...

Солени топчета с извара

Солени топчета с извара

 

тестото от хладилника и върху набрашнена повърхност правим малки топчета. Приготвяне плънка от извара смесена с разбито яйце. Топчетата...

Соленки с тесто от извара

Соленки с тесто от извара

 

. Соленките подреждаме в тава, застлана с хартия за печене, намазана с мазнина. Всяка соленка мажем отгоре с пресен жълтък, разбит с няколко капки...

Солена запеканка с извара по френски

Солена запеканка с извара по френски

 

Омекналото масло се смесва с брашното, изварата и солта и се замесва тесто. Приготвя се плънка, като лукът се реже на ситно и се смесва с...

Солен кекс с овесени трици и извара

Солен кекс с овесени трици и извара

 

В купа се смесват продуктите в последователността, в която са изписани. Изварата се намачква добре, за да се получи хубава хoмогенна смес, след...

Соленки

Соленки

4 

сирене и яйце. Кръгчетата се прегъват, понатискат се леко краищата и се слагат в намазнена тава. Соленките се намазват с жълтък и се пекат в умерена фурна....

Солени кифлички с плънка от сирене и извара

Солени кифлички с плънка от сирене и извара

 

. Готовото тесто разделяме на 3-4 топчета и всяко разточваме на кора и разделяме на триъгълничета. За плънката смесваме натрошено сирене, извара с яйце...

Извара

Извара

2 

да е повече то +8 градуса. Извара в кулинарията Изварата е универсален кулинарен продукт – може да се използва както за солени ястия...

Хрупкави соленки

Хрупкави соленки

 

От посочените продукти се замесва тесто. След като е готово се разточва. Отгоре може да се поръси със сусам или маково семе. Изрязват се...

Датски соленки

Датски соленки

 

Смесваме настъргания кашкавал и подправките с брашното. Прибавяме мекото масло на късчета и яйцето. Омесваме тесто и го оставяме в хладилник за 1...