Шаран със зеленчуков сос

Шаран със зеленчуков сос

0

сос. Сместа се разбърква и се долива чаша топла вода. Сосът се вари до омекване на зеленчуците. Преди да го махнем от огъня, сосът се посолява и...

1

Сос за Шаран

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за сос за шаран в Готвач.бг.
Шаран с кафяв сос

Шаран с кафяв сос

отлежавало месото и варите, докато получите средно гъст сос. Тогава добавяте и шарана и прехвърляте в тава. Изпичате на фурна до готовност на рибата....

Шаран в бирен сос

Шаран в бирен сос

маслото и се добавя остатъка от бирата. Прибавя се и оцета и се изсипва при шарана. След като шаранът е готов се вади от съда и се държи на топло. Сосът се пасира и с него се поливат парчетата шаран....

Сос за шаран

Сос за шаран

1

. С този сос полейте шарана, след като сте го сервирали в чинии. Поръсете с накълцан пресен магданоз....

Шаран с пикантен сос

Шаран с пикантен сос

Шаранът се изчиства, нарязва се на парчета и се измива. Посолява се, овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещена мазнина. Отделно се...

Шаран с доматен сос

Шаран с доматен сос

изваждате рибата и я нареждате в чиния. Заливате с прецедения сос. По желание може да сервирате с пържени картофи или картофено пюре....

Шаран в ароматен сос

Шаран в ароматен сос

Нарязвате лука на ситно и го задушавате в зехтина и малко вода. Прибавяте брашното и нарязания чесън. Подправяте с черен, червен пипер, бахар...

Пържен шаран с доматен сос

Пържен шаран с доматен сос

, добавете подправките и свалете от котлона. Подредете рибата в подходяща тавичка, залейте я с доматения сос и запечете за 10 минути в загрята на 220 градуса фурна....

Шаран на фурна в сметанов сос

Шаран на фурна в сметанов сос

Измийте шарана и го почистете от люспите и перките. Натрийте го както отвън, така и отвътре със сол и черен пипер. Намазнявате тава с масло...

Шаран със соев сос на скара

Шаран със соев сос на скара

Почистваме добре шарана и го нарязваме. Слагаме го в купа и поръсваме със соевия сос, оцета, захарта и щипка сол. Оставяме го да се маринова...

Шаран

Шаран

2

. Съхранявайте шарана в хладилник преди да го подложите на обработка. Кулинарна употреба на шаран Най-добрият шаран за пълнене е този до около 3 кг, а за...

Паниран шаран

Паниран шаран

Разбиваме белтъците на сняг, към тях прибавяме бирата и останалите съставки. С получената смес панираме шарана и пържим в гореща мазнина....