Месен специалитет

Месен специалитет

0

За тази рецепта ще ви трябва свинско месо - цяло парче врат или контра филе. Изтънете месото с нож, така че да се разтвори и получи голямо...

1

Специалитет с Пилешко Месо

Разгледай всички 34 кулинарни идеи относно специалитет с пилешко месо в Готвач.бг.
Пилешки специалитет фантазия

Пилешки специалитет фантазия

6

едно до друго. Поръсете с листенца босилек и черен пипер. Сложете тавата във фурната и запечете така приготвеното месо на 180 градуса за 30 мин...

Специалитет от заешко месо

Специалитет от заешко месо

1

Сварете картофа, докато омекне, и го намачкайте. Сварете месото заедно с останалите зеленчуци на умерен огън около 10 минути. Пасирайте...

Специалитет с Пилешко и Зеленчуци

Специалитет с Пилешко и Зеленчуци

сос и черния пипер. Към зеленчуците прибавяме и филето. Намаляваме котлона и оставяме месото и зеленчуците да се задушат за 15 мин...

Специалитет с Пилешко и Гъби

Специалитет с Пилешко и Гъби

Пилешките пържолки /предварително начукани и мариновани в малко соев сос/ се овкусяват със сол и чер пипер, натъркват се със скилидка чесън. В...

Пилешки специалитет в бутер тесто

Пилешки специалитет в бутер тесто

2

на кубчета и пилешкото месо, изваждаме ги и ги оставяме да се отцедят. Изсипваме маслото, връщаме праза, бекона и пилешкото в тигана, посоляваме...

Специалитет в гювечета с овнешко месо

Специалитет в гювечета с овнешко месо

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената му мазнина за около 30 минути. След това добавяме ситно нарязаните лук, чушки...

Месен специалитет с разни зеленчуци

Месен специалитет с разни зеленчуци

1

Нарежете свинското месо на едри парчета, бутчетата оставете цели. Ако ползвате пилешко филе пеперуда, го разделете на две. Сложете пилешкото...

Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в малко олио. След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях. Слагаме...

Пияно пилешко месо

Пияно пилешко месо

бирата и се задушават за 15-20 мин. След това към месото се добавят подправките, лютеницата, медът, водата и лимоновият сок. Оставя се да се...

Бохча с пилешко месо

Бохча с пилешко месо

Добре е да направим бохчата с пилешко месо с по-сух хляб. Издълбаваме краешника и го намазваме с размекнато краве масло. Трохите слагаме в...

Бутербанички с пилешко месо

Бутербанички с пилешко месо

Обезкостеното и сварено в подсолена вода пилешко месо се нарязва на хапки, които се задушават заедно с нарязаната на тънки ивици шунка...