Месен специалитет

Месен специалитет

0

За тази рецепта ще ви трябва свинско месо - цяло парче врат или контра филе. Изтънете месото с нож, така че да се разтвори и получи голямо...

1

Специалитет с Пилешко Месо

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно специалитет с пилешко месо в Готвач.бг.
Пилешки специалитет фантазия

Пилешки специалитет фантазия

5

едно до друго. Поръсете с листенца босилек и черен пипер. Сложете тавата във фурната и запечете така приготвеното месо на 180 градуса за 30 мин...

Специалитет от заешко месо

Специалитет от заешко месо

1

Сварете картофа, докато омекне, и го намачкайте. Сварете месото заедно с останалите зеленчуци на умерен огън около 10 минути. Пасирайте...

Пилешки специалитет в бутер тесто

Пилешки специалитет в бутер тесто

2

на кубчета и пилешкото месо, изваждаме ги и ги оставяме да се отцедят. Изсипваме маслото, връщаме праза, бекона и пилешкото в тигана, посоляваме...

Специалитет в гювечета с овнешко месо

Специалитет в гювечета с овнешко месо

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената му мазнина за около 30 минути. След това добавяме ситно нарязаните лук, чушки...

Месен специалитет с разни зеленчуци

Месен специалитет с разни зеленчуци

1

Нарежете свинското месо на едри парчета, бутчетата оставете цели. Ако ползвате пилешко филе пеперуда, го разделете на две. Сложете пилешкото...

Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в малко олио. След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях. Слагаме...

Пияно пилешко месо

Пияно пилешко месо

бирата и се задушават за 15-20 мин. След това към месото се добавят подправките, лютеницата, медът, водата и лимоновият сок. Оставя се да се...

Гулаш с пилешко месо

Гулаш с пилешко месо

. В съд с капак запържете месото до лек златист цвят в нагрятото олио, прибавете лука, морковите и запържете за 2-3 минути на слаб огън. Сипете...

Пилешко месо в зелка

Пилешко месо в зелка

орехи, сол, черен и червен пипер и след около минута дръпнете от котлона. Пилешкото месо и бекона режете на ленти. Внимателно поставяйте по едно...

Панирано пилешко месо

Панирано пилешко месо

месо и оставяме за 30 минути на студено. Разбиват се яйцата на пяна. В плитка чиния смесваме брашното и сусама, разбъркваме добре, за да се...

Каша с пилешко месо

Каша с пилешко месо

. Сипете водата с бульона и пилешкото вътре и бъркайте. Кашата ще се сгъсти и когато се появи олио по краищата, е готова. Сложете и счукания чесън и поднесете....