Супа Борш

Супа Борш

4

около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....

1

Супа Борж

Открий всички 12 избрани предложения относно супа борж в Готвач.бг.
Детска супа борш с телешко месо

Детска супа борш с телешко месо

29.01.2016

супата на тих огън и след като е готова, я сваляме от котлона. Пасира се, след като поизстине....

Борш

Борш

02.06.2014

лист. Супата се пюрира и се връща отново на огъня за няколко минути. Сервира се със сметана....

Бор

Бор

27.08.2015

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...

Бордо

Бордо

16.02.2015

Бордо (Bordeaux) представлява френско вино, което се прави в емблематичния град Бордо, намиращ се на двата бряга на река Гарона. Бордо е един...

Литовски борш

Литовски борш

19.09.2010

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...

Постен борш

Постен борш

08.08.2015

с киселото мляко и брашното. Темперирайте с бульон от супата и кипнете застройката при непрекъснато разбиване. Върнете в супата и поръсете с нарязания магданоз....

Московски борш

Московски борш

24.04.2014

. Супата се вари до готовност, като в края на варенето се добавят дафиновите листа, черният пипер, солта и оцетът. Сервира се гарнирана със сметана и с накълцан магданоз....

Молдовски борш

Молдовски борш

22.07.2015

. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш....

Унгарски борш

Унгарски борш

19.10.2014

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....

Украински Борш

Украински Борш

01.12.20132

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...

Манастирски Борш

Манастирски Борш

15.04.2016

настрани 15 минути. Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно нарязания магданоз....