понеделник, 8 февруари
Супа Борш

Супа Борш

4

около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана.

1

Супа Борш

Открий всички 24 кулинарни идеи за супа борш в Готвач.бг.
Детска супа борш с телешко месо

Детска супа борш с телешко месо

29.01.2016

супата на тих огън и след като е готова, я сваляме от котлона. Пасира се, след като поизстине.

Борш

Борш

02.06.2014

лист. Супата се пюрира и се връща отново на огъня за няколко минути. Сервира се със сметана.

Бор

Бор

27.08.2015

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода

Постен борш

Постен борш

08.08.2015

с киселото мляко и брашното. Темперирайте с бульон от супата и кипнете застройката при непрекъснато разбиване. Върнете в супата и поръсете с нарязания магданоз.

Украински Борш

Украински Борш

01.12.20132

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон

Унгарски борш

Унгарски борш

19.10.2014

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър.

Молдовски борш

Молдовски борш

22.07.2015

. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш.

Литовски борш

Литовски борш

19.09.2010

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета

Бордо

Бордо

16.02.2015

Бордо (Bordeaux) представлява френско вино, което се прави в емблематичния град Бордо, намиращ се на двата бряга на река Гарона. Бордо е един

Московски борш

Московски борш

24.04.2014

. Супата се вари до готовност, като в края на варенето се добавят дафиновите листа, черният пипер, солта и оцетът. Сервира се гарнирана със сметана и с накълцан магданоз.

Студен борш с ряпа

Студен борш с ряпа

10.06.2014

Цвеклото се обелва и се реже на ивици, зелето и лукът се режат също на ивици и се заливат с 2 чаши вряла вода. Вари се 15 минути. Изстудява

Избрано

Какво Ново

Популярни

Супа Борш, изпробвани предложения и статии за ежедневна употреба. Имаш въпроси или изобщо не попадна на това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пиши тук.