Супа Борш

Супа Борш

4

около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....

1

Супа Борш

Открий всички 28 кулинарни идеи за супа борш в Готвач.бг.
Борш

Борш

 

лист. Супата се пюрира и се връща отново на огъня за няколко минути. Сервира се със сметана....

Детска супа борш с телешко месо

Детска супа борш с телешко месо

 

супата на тих огън и след като е готова, я сваляме от котлона. Пасира се, след като поизстине....

Бор

Бор

 

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...

Московски борш

Московски борш

 

. Супата се вари до готовност, като в края на варенето се добавят дафиновите листа, черният пипер, солта и оцетът. Сервира се гарнирана със сметана и с накълцан магданоз....

Литовски борш

Литовски борш

 

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...

Постен борш

Постен борш

 

с киселото мляко и брашното. Темперирайте с бульон от супата и кипнете застройката при непрекъснато разбиване. Върнете в супата и поръсете с нарязания магданоз....

Говежди борш

Говежди борш

 

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Молдовски борш

Молдовски борш

 

. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш....

Манастирски Борш

Манастирски Борш

 

настрани 15 минути. Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно нарязания магданоз....

Унгарски борш

Унгарски борш

 

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....

Украински Борш

Украински Борш

2 

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...