събота, 29 август
Кашуто е полезно за сърцето
Кое за какво е полезно

Кашуто е полезно за сърцето

0

Изследване на учени от Харвард показа, че консумацията на 60 грама кашу седмично е полезно за сърдечно-съдовата ситема. 30 грама кашу съдържат 160 калории, идващи предимно от полезните ненаситени мазнини.

1

Сурово Кашу Полезно ли е

Сурово Кашу Полезно ли е - готварски съвети и идеи. Най-новите статии и текстове в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Сурово Кашу Полезно ли е.
 • Сурово Кашу Полезно ли е - Кашуто е полезно срещу диабетКое за какво е полезно

  Кашуто е полезно срещу диабет

  26.07.20101

  Екстракт от ядките на кашу е полезни срещу диабет, тъй като могат да подобри реакцията на тялото към инсулина. Ядките кашу са полезни и за сърцето.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Ползи от похапването на кашуКое за какво е полезно

  Ползи от похапването на кашу

  19.03.20150

  Мазнините в ядките кашу са от добрите. Това ги прави подходящи при диети, защото те успяват и да потиснат апетита. Кашуто е богато и на магнезий

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Идеи за екзотични салатиКакво да сготвя

  Идеи за екзотични салати

  21.06.20120

  За да разберем какъв точно е вкусът ни за храна, трябва да експериментираме с различни комбинации и продукти. Вижте нашите идеи за няколко вкусни екзотични салати.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Как да си приготвим лешниково млякоКулинарни Съвети

  Как да си приготвим лешниково мляко

  06.03.20140

  Все повече хора предпочитат да си приготвят сурово домашно мляко. Една от най-добрите суровини за това са лешниците, тъй като са едни от най-мазните ядки.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Отново мляко с афлатоксини в странатаКулинарни Новини

  Отново мляко с афлатоксини в страната

  08.03.20130

  Рутинна проверка на инспекторите от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), във фермерски пунктове за събиране на сурово мляко, е установила наличие на Афлатоксин М1

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Здравословни ползи от кашуКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от кашу

  12.06.20140

  Кашуто присъства все по често на родната ни трапеза. Познато ни като ядка, то всъщност представлява костилка на круша или също наричана ябълка, растяща в Индия.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Колко време да съхраняваме продуктите във фризерКулинарни Съвети

  Колко време да съхраняваме продуктите във фризер

  02.09.20121

  Всеки продукт, който слагаме във фризера, е годен за употреба само за известно време. Готови ястия с месо могат да се съхранят във фризер 4 месеца, а сурово месо – не повече от 12 месеца.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - КашуЯдки и Семена

  Кашу

  27.02.20140

  Кашуто е здравословна храна за сърцето и съдържа голямо количество мононенаситени мазнини и магнезий. Кашуто е полезна храна за сърцето. Внимание: Кашуто съдържа оксилати. Ползи от кашуто.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Човекът, ядящ само сурово месо от 5 г.Любопитно

  Човекът, ядящ само сурово месо от 5 г.

  11.07.20150

  Според антропологични изследвания предците ни в Каменната ера са имали много по-добро здравословно състояние от нас. Мнозина експерти твърдят, че това се е дължало на хранителния им режим, който е включвал основно консумация на сурово месо.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Полезно ли е шкембетоКое за какво е полезно

  Полезно ли е шкембето

  29.12.20142

  Наличието на големи дози витамин В12 в шкембето спомага циркулацията на кръвта, както и доброто здраве на нервната система. Той поддържа нивата на мастните съединения, изолиращи нервните тъкани и предаващи нервните импулси.

 • Сурово Кашу Полезно ли е - Здравословни ползи от еньовчеКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от еньовче

  10.07.20150

  Външно еньовче се използва при псориазис и други кожни заболявания, циреи и черни точки. Също жените са използвали еньовче под шапките за изсветляване на косата.

Избрано

Какво другите търсят

Сурово Кашу Полезно ли е - избрани рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Сурово Кашу Полезно ли е под един покрив. Оцени Сурово Кашу Полезно ли е от звездичките над този параграф. Перфектни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно четене на нашите рецепти и материали за Сурово Кашу Полезно ли е. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.