Сушена рибица с подправки

Сушена рибица с подправки

16

, докато съхне, но да обвива плътно месото. Сушената рибица трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата....

1

Сушена Свинска Рибица

Разгледай всички 12 авторски предложения относно сушена свинска рибица в Готвач.бг.
Пастърма от свинска рибица

Пастърма от свинска рибица

на рибицата. Разрязваме рибицата веднъж по дължина и веднъж на ширина. Измиваме добре парчетата и оставяме да се отцедят. В метален съд с...

Печена свинска рибица

Печена свинска рибица

2

. Щом омекнат, добавете бирата и захарта. С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90...

Шпикована свинска рибица

Шпикована свинска рибица

да полепнат по рибицата. Накрая може да се махне фолиото, за да се запече с апетитна коричка. Готовата рибица се вади в голяма чиния. В съд...

Свински сушен бут

Свински сушен бут

4

сушен бут трябва да е готов за консумация след около 2 месеца. Приготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от микроклимата и ако няма да...

Свинско със сушени сливи

Свинско със сушени сливи

2

Сушените сливи се накисват за около 1 час в топла вода и костилките се изваждат. В месото се прави дълбок разрез и в него се слагат сливите...

Свинска рибица с плънка

Свинска рибица с плънка

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото. Морковите се нарязват на малки...

Апетитно свинско със сушени домати

Апетитно свинско със сушени домати

нарязаните гъби, лук и сушени домати. Поръсваме с черен пипер и сол(на вкус). Заливаме с виното и олиото (В къщи предпочитаме по-мазничко и аз...

Свинско филе със сушени сливи

Свинско филе със сушени сливи

Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете свинското филе на медальони, около всеки един увийте по една лентичка бекон и завършете с конец...

Как се прави сушена риба

Как се прави сушена риба

1

трудно. Сушене на риба Стъпка 1 Нарежете рибата на дебели ивици по дължина. Рибните филета нарежете на по-малки, приблизително равни по размер...

Свински рибици Лунтза

Свински рибици Лунтза

Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник. Смесете червеното вино с...

Свински ребърца в глазура от сушени кайсии

Свински ребърца в глазура от сушени кайсии

пасираните сушени кайсии, соевия сос, кетчупа и няколко лъжици вода. Ребърцата се пекат на 180 градуса 20 минути, като постоянно се обръщат и се поливат с глазурата....