петък, 12 февруари
Суджук

Суджук

0

приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, се приготвя

1

Сушене на Суджук

Разгледай всички 36 авторски предложения за сушене на суджук в Готвач.бг.
Как да сушим домашен суджук?

Как да сушим домашен суджук?

01.10.2015

Всяко семейство има собствена рецепта за приготвяне на домашно изсушен суджук, като основните разлики са във вида и пропорциите на продуктите

Как се суши суджук?

Как се суши суджук?

01.10.2015

Домашно приготвеният суджук е класика. Той е отлично допълнение към чашата червено вино в компанията на семейството и приятелите, а и

Телешки суджук

Телешки суджук

23.01.2013

сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телеките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка.

Ловджийски суджук

Ловджийски суджук

10.04.2011

черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре

Печен суджук на фурна

Печен суджук на фурна

26.10.2015

Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/. Слагат се в съвсем оскъдно намазнена тава и се напръскват леко с вода

Печен суджук на гребен

Печен суджук на гребен

23.11.2015

Пресните подкови със суджук внимателно разточваме с точилката без натискаме прекалено, за да не се скъса обвивката. След това с остър нож

Суджук по селски

Суджук по селски

29.03.20137

-2 дена. Суджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни. Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара.

Гювеч със суджук

Гювеч със суджук

03.05.2011

, объркайте леко и похлупете плътно. Печете гювеча със суджук за 1 час на около 220 градуса. Може да се направи в малки гювечета или в един голям гювеч.

Суджук от дивеч

Суджук от дивеч

06.03.20123

напълнете със сместа тънки свински черва, но не много плътно. Отделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския

Бански суджук

Бански суджук

26.11.2015

рискувате да ви мухлясат суджуците. Сушат се 20-30 дни, в зависимост от времето и мястото. В пресен вид суджукът може да се пържи или пече веднага на бавен огън.

Свински суджук

Свински суджук

09.12.2014

прегъвайте на интервали. Готовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат. На следващия ден пригладете

Избрано

Какво Ново

Популярни

Сушене на Суджук, практични предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш предложение или изобщо не попадна на това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.