Как се суши суджук?

Как се суши суджук?

0

Домашно приготвеният суджук е класика. Той е отлично допълнение към чашата червено вино в компанията на семейството и приятелите, а и...

1

Сушене на Суджук

Разгледай всички 49 авторски предложения за сушене на суджук в Готвач.бг.
Суджук

Суджук

 

приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, се приготвя...

Как да сушим домашен суджук?

Как да сушим домашен суджук?

 

Всяко семейство има собствена рецепта за приготвяне на домашно изсушен суджук, като основните разлики са във вида и пропорциите на продуктите...

Дедовият суджук

Дедовият суджук

1 

. Суджуците могат да се консумират сушени и печени. Сушенето на суджуците продължава около 30 дни. През това време периодично се валират и пресоват....

Свински суджук

Свински суджук

2 

прегъвайте на интервали. Готовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат. На следващия ден пригладете...

Телешки суджук

Телешки суджук

 

сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телеките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....

Бански суджук

Бански суджук

1 

рискувате да ви мухлясат суджуците. Сушат се 20-30 дни, в зависимост от времето и мястото. В пресен вид суджукът може да се пържи или пече веднага на бавен огън....

Горнооряховски суджук

Горнооряховски суджук

 

суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....

Ловджийски суджук

Ловджийски суджук

 

черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...

Как да изпечем суджук?

Как да изпечем суджук?

 

С падането на температурите на околната среда се покачва и желанието ни на масата ни да има домашно червено вино и домашен суджук. За...

Печен суджук на фурна

Печен суджук на фурна

 

Суровите суджуци се освобождават от канапа /в случай че има такъв/. Слагат се в съвсем оскъдно намазнена тава и се напръскват леко с вода...

Празена каша със суджук

Празена каша със суджук

 

се брашното. И то се запържва за 1-2 минути и постепенно се налива водата. Суджукът се нарязва на парченца и се прибавя към праза и соса...