понеделник, 31 август
Приготвят 60-метров суджук за Празника на горнооряховския суджук
Кулинарни Новини

Приготвят 60-метров суджук за Празника на горнооряховския суджук

0

Рекорден 60-метров суджук, приготвен по традиционна рецепта, ще зарадва жителите и гостите на град Горна Оряховица, където този уикенд ще се проведе празника на суджука.

1

Сушене на Суджук

Сушене на Суджук - направи си сам съвети и препоръки. Последните статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни съвети за Сушене на Суджук.
 • Сушене на Суджук - Как да си изсушим гроздеКулинарни Съвети

  Как да си изсушим грозде

  12.09.20131

  Получаването на хубаво сушено грозде зависи от големината на самото грозде, неговата захарност, начина на сушене. При сушенето гроздето губи голяма част вода и се запазва почти цялата захар в него.

 • Сушене на Суджук - Да си направим домашен суджукКакво да сготвя

  Да си направим домашен суджук

  26.02.20131

  Домашният суджук не може да се сравни по вкус и аромат с готовите, които се продават в магазините. Ако искате да опитате вкуса на истинския домашен суджук, направете си го сами вкъщи.

 • Сушене на Суджук - Пълен с косми суджук се продава в нашите магазиниКулинарни Новини

  Пълен с косми суджук се продава в нашите магазини

  25.11.20140

  Мъж се оплака, че тези дни си купил суджук, в който открил парче свинска кожа, пълна с видими гъсти бели косми.

 • Сушене на Суджук - Как да съхраняваме домашен суджук и кървавицаКулинарни Съвети

  Как да съхраняваме домашен суджук и кървавица

  05.03.20150

  При приготвянето и съхранението на суджуци, кървавици и изобщо меса в домашни условия трябва да се спазват редица правила. Това се налага от факта, че домашно приготвеното месо няма дълъг период на годност, като това от магазина.

 • Сушене на Суджук - Да си изсушим прасковиКулинарни Съвети

  Да си изсушим праскови

  01.08.20130

  Ако обичате праскови, можете да ги консервирате по най-различни начини – като сладко, компоти или мармалад. Но много вкусни стават прасковите, които са сушени.

 • Сушене на Суджук - Как се прави сушена рибаКулинарни Съвети

  Как се прави сушена риба

  06.12.20121

  Прясната риба бързо се влошава. За това трябва да се намери някакъв начин да се запази. Такъв е сушенето. То е метод за консервиране на храните, който работи чрез отстраняване на вода от тях.

 • Сушене на Суджук - СуджукМеса и Колбаси

  Суджук

  24.02.20140

  Суджукът е деликатес от кълцано месо, характерен за българската национална кухня. Суджук се приготвя от говеждо и свинско месо, а понякога и смес от двете. Суджукът се прави с характерни за района подправки.

 • Сушене на Суджук - Не всеки кашкавал в магазина е наистина такъвКулинарни Новини

  Не всеки кашкавал в магазина е наистина такъв

  01.06.20150

  Фактът, че на един продукт има етикет с надпис кашкавал съвсем не означава, че продуктът в действителност е такъв и че е приготвен от мляко, обяви земеделският министър Десислава Танева.

 • Сушене на Суджук - Как да сушим джодженКулинарни Съвети

  Как да сушим джоджен

  23.06.20150

  Джодженът е многогодишна подправка със силен и запомнящ се аромат. Употребата му у нас е широко застъпена. С джоджен се подправят всякакви ястия, като супи, чорби, яхнии, различни ястия с месо, плънки и други. Лесно може да изсушите джоджен удома

 • Сушене на Суджук - Как да изсушим хинапКулинарни Съвети

  Как да изсушим хинап

  05.10.20140

  Хинапът или както още се нарича китайка фурма, е един от най-полезните плодове, но малцина от българи са запознати с него. Хинапът може да бъде изсушен и така полезните му свойства да се засилят.

 • Сушене на Суджук - Как да съхраняваме суджук и други мезетаКулинарни Съвети

  Как да съхраняваме суджук и други мезета

  03.04.20130

  Суджукът и луканките се съхраняват над 4-5 месеца, ако се спазват условията за съхранение. Сушените месни деликатеси трябва да се съхраняват в помещение с минимално количество влага.

Избрано

Какво другите търсят

Сушене на Суджук - изпитани рецепти и полезна информация за малки и големи. Всичко за Сушене на Суджук под един покрив. Оцени Сушене на Суджук от звездите над този текст. Перфектни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали на тема Сушене на Суджук. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.