неделя, 7 февруари
Консервиране и съхранение на прясно зеле
Кулинарни Съвети

Консервиране и съхранение на прясно зеле

0

Зелето е листен зеленчук, който е популярна съставка в супи, яхнии, гювечи и салати. С няколко лесни трика може да запазите свежестта и полезните съставки на зелето за по-дълго.

1

Съхранение на Зеле

Разгледай всички авторски предложения за Съхранение на Зеле в Готвач.бг.
 • Съхранение на Зеле - Китайско ЗелеЗеленчуци

  Китайско Зеле

  05.03.20140

  Китайското зеле е диетичен и лечебен зеленчук, който е много полезна храна при редица заболявания. Китайското зеле има много приятен аромат и вкус и често влиза в състава на много салата. Състав на китайско зеле.

 • Съхранение на Зеле - Брюкселското зеле е перфектно за диетаДиети

  Брюкселското зеле е перфектно за диета

  15.10.20110

  Брюкселското зеле е полезно за бременни жени и за хора с атеросклероза и диабет. Не се препоръчва консумацията на брюкселско зеле след операции на гръдния кош и стомаха.

 • Съхранение на Зеле - Разтоварващ ден със зелеДиети

  Разтоварващ ден със зеле

  12.10.20110

  Разтоварващите дни със зеле се препоръчват при много заболявания. Зелево-месен ден се препоръчва при атеросклероза и при затлъстяване.

 • Съхранение на Зеле - Рецепти за кисело зеле от цял святКулинарни Съвети

  Рецепти за кисело зеле от цял свят

  01.04.20150

  Малцина знаят, че киселото зеле, което така обичаме да си приготвяме есенно време, всъщност е немски специалитет. Макар в Германия да не приготвят от него сармички, те го използват за абсолютно всичко останало.

 • Съхранение на Зеле - Отслабване със зелеДиети

  Отслабване със зеле

  02.03.20124

  С помощта на зеле можете да отслабнете бързо и лесно. Зелето не само помага на тялото да изгуби излишните килограми, но действа и оздравяващо, тъй като насища организма с полезни вещества.

 • Съхранение на Зеле - Как се приготвя кисело зеле в бидонКулинарни Съвети

  Как се приготвя кисело зеле в бидон

  22.12.201115

  Лесно може да направите кисело зеле, като използвате и моркови за допълнителен вкус. На десет килограма зеле са необходими три моркова.

 • Съхранение на Зеле - Видове зелеКое за какво е полезно

  Видове зеле

  18.04.20150

  За ползите от зелето могат да се кажат много неща. Всички лекари и диетолози се надпреварват да хвалят вкусния зеленчук. Той съдържа много аскорбинова киселина и витамини от група B, които са полезни за нервната система.

 • Съхранение на Зеле - Диета с кисело зелеДиети

  Диета с кисело зеле

  11.01.20130

  Сега е сезона на туршиите и киселото зеле. Идеален момент да послушате руските диетолози за диета с кисело зеле. Тази нискокалорична храна е много богата на витамини A, B, C и K, както и на минерали.

 • Съхранение на Зеле - Диета със зеле, ябълки и портокалиДиети

  Диета със зеле, ябълки и портокали

  22.02.20120

  С помощта на ябълки, зеле и портокали можете да свалите до четири килограма за една седмица. С помощта на ябълки можете да намалите калориите в ястията на обяд и вечеря.

 • Съхранение на Зеле - Как да готвим брюкселско зелеКулинарни Съвети

  Как да готвим брюкселско зеле

  19.05.20130

  Брюкселското зеле съдържа много полезни вещества. С него можете да приготвите вкусни и здравословни ястия и салати. Вкусно и ефектно ястие е брюкселското зеле с кедрови ядки.

 • Съхранение на Зеле - ЗелеЗеленчуци

  Зеле

  24.02.20141

  Зелето има дълга история на употреба както като храна и като лечебно средство. Видове зеле и лечебни свойства на зелето. Червеното зеле предпазва от Алцхаймер.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Съхранение на Зеле, изпитани предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш въпроси или въобще не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пишете тук.