четвъртък, 11 февруари
Тънкости при готвенето на спанак
Кулинарни Съвети

Тънкости при готвенето на спанак

0

Спанакът е богат на витамин С и желязо. Избирайте винаги пресен спанак с тъмнозелени листа. Консумирайте спанакът веднага след приготвяне, не го претопляйте.

1

Съхранение на Пресен Спанак

Открий всички подбрани съвети за Съхранение на Пресен Спанак в Готвач.бг.
  • Съхранение на Пресен Спанак - Седмично меню за диабетициДиета при проблеми

    Седмично меню за диабетици

    04.05.20143

    Диетата при диабет е неизбежна. Тя съдейства за нормализиране на въглехидратната обмяна, както и да се активират функциите на задстомашната жлеза, като се компенсира диабетното разстройство и се увеличат защитните сили на организма, спрямо инфекции

  • Съхранение на Пресен Спанак - За или против замразения спанакКое за какво е полезно

    За или против замразения спанак

    09.03.20120

    Спанакът може да си намери място на всяка една трапеза, може да бъде страхотна добавка и гарнитура към много блюда, от него се правят много вкусни салати и e сред едни от най-витаминозните зеленчуци.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Красиви и здрави със спанакКое за какво е полезно

    Красиви и здрави със спанак

    11.11.20110

    Сокът от спанак помага при възпалени венци и сливици. С паста от спанак и зехтин могат да се премахнат лунички. Спанакът е противопоказан за хора с подагра и ревматизъм.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Диета за перфектна форма до КоледаДиети

    Диета за перфектна форма до Коледа

    10.12.20151

    Коледа приближава с пълна сила. Всеки от нас иска да изглежда перфектно на предстоящите партита. За да се сбъдне тази мечта, е нужно да започнем още от днес или поне - от следващия понеделник.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Как да съхраняваме джинджифилКулинарни Съвети

    Как да съхраняваме джинджифил

    12.08.20134

    В почти всички магазини за хранителни стоки вече можем да намерим джинджифил. Ароматната подправка трябва да се съхранява правилно, за да даде всички свои качества на ястията, в които ще я използвате.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецКулинарни Съвети

    Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселец

    04.05.20122

    Консервираните зеленчуци са също много вкусни, но се запазват много по-дълго време отколкото пресните продукти.

  • Съхранение на Пресен Спанак - СпанакЗеленчуци

    Спанак

    24.02.20140

    Освен че е вкусен, спанакът е популярен и заради високата си хранителна стойност. Спанакът е богат източник на желязо. Приготвяне на спанак. Отглеждане на спанак и видове спанак.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Здравословни салати с просоКакво да сготвя

    Здравословни салати с просо

    05.08.20140

    Просото, както всяка друга зърнена култура, е изключително полезна и питателна храна. То обаче се смята за царят на зърнените култури. Родината му е Индия, където и днес свободно вирее в полусухите райони.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Храни, които пречистват черния дробКое за какво е полезно

    Храни, които пречистват черния дроб

    13.08.20115

    За да помогнете на организма си успешно да се справи с постъпилите в тялото токсини наблегнете на чесън, лук, кръстоцветни зеленчуци, пълнозърнести храни, куркума и горски плодове.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Милански специалитетиКакво да сготвя

    Милански специалитети

    22.07.20150

    В кулинарната традиция на Милано са вплетени богат набор от регионалните специалитети на цяла Италия, заедно с много от добрите примери за световната кухня. Сред най-обичаните там са местните специалитети, богато подправени с различни билки.

  • Съхранение на Пресен Спанак - Съхранение на пресен лук и чесънКулинарни Съвети

    Съхранение на пресен лук и чесън

    24.05.20121

    Най-простото правило при замразяването на пресния лук и чесън е те да бъдат сухи и да не се нарязват прекалено на дребно.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Съхранение на Пресен Спанак, изпитани предложения и теми за всеки ден и вкус. Имаш критика или изобщо не откри това, което ти трябва? За контакт с екипът на Готвач.бг пишете тук.