неделя, 4 октомври
Съхраняване на продукти във фризер
Кулинарни Съвети

Съхраняване на продукти във фризер

0

Когато замразявате продукти във фризер, използвайте специални плътни пликове, от които изкарвайте въздуха и ги надписвайте със специален маркер. Замразявайте супи в плик.

1

Съхраняване на Зеленчуци във Фризер

Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - готварски съвети и препоръки. Статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Съхраняване на Зеленчуци във Фризер.
 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Трайност на замразеното месоКулинарни Съвети

  Трайност на замразеното месо

  23.03.20131

  Замразеното месо може да се използва дълго, но все пак трябва да се има предвид, че дори и във фризера то има срок на годност, който не трябва да се пренебрегва.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Колко е реалният срок на годност на хранителните продуктиЛюбопитно

  Колко е реалният срок на годност на хранителните продукти

  21.08.20150

  Вече все по-малко хора вярват на етикета, заради което от Business Insider обявиха колко могат да изтраят основните хранителни продукти

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Съхранение на зимнинаКулинарни Съвети

  Съхранение на зимнина

  14.07.20130

  Подготовката на продуктите, които ще се прибират във фризера, започва с тяхното почистване, измиване, нарязване на парченца и бланширане. Бланширането на зеленчуците е много важно, тъй като по този начин се запазват цветът, вкусът и витамините в продукти

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Как да съхраняваме сланинаКулинарни Съвети

  Как да съхраняваме сланина

  06.05.20120

  Сланината е традиционен продукт за българската трапеза. Съхраняването и може да става в дървени съдове или в хладилник, но до три дни. Във фризер качествата на сланината се запазват до четири месеца.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Съхраняване на зеленчуциКулинарни Съвети

  Съхраняване на зеленчуци

  20.03.20110

  Морковите се съхраняват най-добре с помощта на обелки от кромид лук. Картофите трябва да се съхраняват на сухо и тъмно място, за да не се образува в тях отровното вещество соланин.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Как да съхраним тестоКулинарни Съвети

  Как да съхраним тесто

  07.06.20120

  Готовото тесто за пица се съхранява много лесно – то може да се съхранява както в хладилника, така и във фризера. В хладилника може да се съхранява не повече от три дни.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Съхранение на магданозКулинарни Съвети

  Съхранение на магданоз

  22.01.20122

  Най-разпространеният начин за съхранение на магданоз е сушенето. Сушенето на магданоза става бързо и лесно във фурна. Вместо да сушите магданоза, можете да го замразите.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Съхраняване и сушене на гъбиКулинарни Съвети

  Съхраняване и сушене на гъби

  02.07.20122

  Интересен начин за съхраняване на гъби е като ги изсушите. След като се изсушат, гъбите са няколко пъти по-калорични отколкото в прясно състояние.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - За практичните домакини – замразявайте, за да спеститеКулинарни Съвети

  За практичните домакини – замразявайте, за да спестите

  11.08.20150

  Все повече заети професионално дами предпочитат да отделят съботата или неделята, за да приготвят цял куп ястия, които да замразят.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Колко време да съхраняваме продуктите във фризерКулинарни Съвети

  Колко време да съхраняваме продуктите във фризер

  02.09.20121

  Всеки продукт, който слагаме във фризера, е годен за употреба само за известно време. Готови ястия с месо могат да се съхранят във фризер 4 месеца, а сурово месо – не повече от 12 месеца.

 • Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - Колко време се съхранява месо във фризераКулинарни Съвети

  Колко време се съхранява месо във фризера

  16.03.20120

  Добър начин за дълготрайно замразяване на месата е поставянето им във фризера. Птиците се съхраняват до 12 месеца, мляно месо до 4 месеца, телешко и свинско за печене от 6 месеца до година.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Съхраняване на Зеленчуци във Фризер - избрани рецепти и полезна информация за ежедневна употреба. Всичко за Съхраняване на Зеленчуци във Фризер на едно място. Гласувайте за Съхраняване на Зеленчуци във Фризер от звездичките над текста. Лесни рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и теми на тема Съхраняване на Зеленчуци във Фризер. Готвач.бг - уникален портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.