Вкусната леща на баба

Вкусната леща на баба

1

лещата с достатъчно количество гореща вода. Добавете обелените и нарязани картофи. Варете ястието, докато картофите омекнат и лещата се развари...

1

Тайните на Вкусната Леща

Разгледай всички 20 кулинарни идеи относно тайните на вкусната леща в Готвач.бг.
Бърза и вкусна леща

Бърза и вкусна леща

2

Измиваме лещата. Запържваме ситно нарязания кромид и настъргваме моркова. Прибавяме чубрицата, червения пипер и лещата. Наливаме вода и...

Вкусна леща яхния

Вкусна леща яхния

11

Сложете лещата да се вари в 2.5 пъти повече вода. След 15 мин. добавете нарязаните лук и чушка със солта, джоджена и чубрицата. Когато е...

Тайните на вкусния боб, леща и нахут

Тайните на вкусния боб, леща и нахут

17

Преди приготвянето на боб, леща и всички видове бобови култури е добре да се накиснат за една нощ в студена вода, при пропорция 1 чаша боб на 4...

Леща

Леща

на Великия пост. В момента водещите търговски производители на леща са Индия, Турция, Канада, Китай и Сирия. Състав на леща Лещата е...

Вкусна червена леща с чесън

Вкусна червена леща с чесън

Измийте лещата в две води и сложете в тенджера, като долеете вода, но не много, защото тази леща се вари бързо. Нарежете лука, моркова и...

Вкусна чорбичка с леща и тиква

Вкусна чорбичка с леща и тиква

горещия бульон от лещата и върнете обратно в тенджерата. Варете още няколко минути и отстранете от огъня. Тиквата придава по-нежен вкус на иначе добре познатата ни леща яхния! Добър апетит!...

Леща плакия

Леща плакия

Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете. Измийте...

Чили леща

Чили леща

. Доматите се нарязват на ситно. В сгорещено олио се запържват лукът и пиперката около 5 минути. Добавя се лещата и се разбърква. Прибавят се...

Бърза леща

Бърза леща

2

смесят ароматите. Накрая добавяме лещата. Оставяме я да ври още 15 минути и след това е готова....

Леща яхния

Леща яхния

23

Лещата, заедно с моркова и чесъна се сварява до омекване в около 1, 5-2 л вода, след което се посолява. Прибавят се клончета чубрица, а след...

Леща Болонезе

Леща Болонезе

1. Сварете лещата заедно с дафиновия лист в солена вода. 2. Нарежете сланината на дребно и я запържете в малко олио, а след това добавете и...