Тас кебап с бял ориз

Тас кебап с бял ориз

0

добавих само сол и черен пипер Готвя го 1:2 и 1/2 ориз към вода. Изсипах само 2 чаши вода и оставих да ври, без да разбърквам. Когато водата...

1

Тас Кебап с Ориз

Открий всички 24 избрани предложения относно тас кебап с ориз в Готвач.бг.
Тас кебап

Тас кебап

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....

Тас кебап с манатарки

Тас кебап с манатарки

тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....

Вкусен тас кебап

Вкусен тас кебап

4

запържете в малко мазнина. Сипете ориза и разбъркайте. Щом оризът леко промени цвета си, изстискайте малко пресен лимонов сок, така оризът остава...

Тас кебап с пилешко

Тас кебап с пилешко

2

всички подправки и оставете да къкри, докато сосът се редуцира. Накрая разбъркайте с размитото в малко вода брашно, докато клокне и отстранете от котлона. Поднесете с картофено пюре или сварен ориз....

Агнешки тас кебап

Агнешки тас кебап

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

брашно и запърженото прясно масло. Покрива се с капак и се оставя да къкри, докато се свърже сосът. Готовото ястие се освежава с дребно нарязан магданоз. Поднася се с гарнитура от варен ориз или с друг вид гарнитура....

Тас кебап със свинско

Тас кебап със свинско

3

. Когато омекне месото, се слагат черният пипер и бахарът. Оризът се запържва в брашното и се добавя вода в съотношение 3 към 1. Гозбата се вари на тих огън до готовност....

Тас кебап с телешко месце

Тас кебап с телешко месце

малко сол. След като се е посварил оризът, прибавяме запържено масло и разбъркваме. Добавяме като гарнитура към тас кебапа. Добър апетит! Източник: Yesil Elma - Oktay Usta...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

1

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Кебап върху ориз

Кебап върху ориз

4

и оставете да ври на тих котлон. Запържете ориза с 3 с.л. олио и след като стане прозрачен, долейте 500 мл гореща вода. Щом омекне, овкусете с подправки и снемете от огъня. Поднесете кебапа върху канапе от ориза....

Винен кебап с ориз

Винен кебап с ориз

месото и се оставя да къкри, като се разбърква. Овкусява се с подправките. През това време оризът се сварява. Когато всичко е готово, се сервира и украсява отгоре с пресен магданоз....