Гулаш от телешко месо

Гулаш от телешко месо

0

четвъртинки картофи и бульона. Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка....

1

Телешки Гулаш

Прегледай всички 21 подбрани съвети относно телешки гулаш в Готвач.бг.
Телешки гулаш със зелен фасул

Телешки гулаш със зелен фасул

 

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме с 50 мл от зехтина. Добавяме и лука, предварително нарязан на ситно. Доливаме вода и оставяме на слаб...

Гулаш

Гулаш

3 

Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета...

Гулаш с телешко месо, домати и мащерка

Гулаш с телешко месо, домати и мащерка

 

Месото се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета. Маслото се нарязва на парченца, слага се в стъклена тенджера за 1 минута. Месото се...

Партизански гулаш

Партизански гулаш

 

Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1 

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Чорба гулаш

Чорба гулаш

 

Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън...

Цигански гулаш

Цигански гулаш

 

. След като чушките поомекнат, добавете нарязаното кисело зеле. Циганският гулаш се готви още 30 минути на слаб котлона. ПОднася се със стрък магданоз за украса....

Гулаш в гърне

Гулаш в гърне

 

Загрейте маста и запържете ситно нарязания лук. Когато омекне добавете и телешкото месо, нарязано на кубчета със страна 2 см. Овкусете със сол...

Гулаш по ирландски

Гулаш по ирландски

 

картофите, след което се добавя консервираният боб и дафиновия лист. Варим още 7-8 минути, сваляме ястието от огъня и вадим дафиновия лист от гулаша...

Гулаш по чешки

Гулаш по чешки

 

В тенджерка се слага малко мазнина и щом се сгорещи, в нея се задушава скълцаният лук. Когато той побелее, към него се прибавя и нарязаното...

Чешки гулаш със свинско

Чешки гулаш със свинско

 

В дълбок съд се запържва лукът докато почервенее. Към него се добавят смлените скилидки чесън, кимът, кимионът, доматеното пюре, канелата...