Телешки джолан със зеленчуци на фурна

Телешки джолан със зеленчуци на фурна

0

180 градуса фурна, като от време на време поливате месото със соса. Гответе ястието между 2 и 3 часа в зависимост от това дали харесвате...

1

Телешки Джолан на Фурна

Разгледай всички 43 авторски предложения относно телешки джолан на фурна в Готвач.бг.
Телешки джолан в гърне

Телешки джолан в гърне

зърната бахар. Посолете на вкус и залейте с червеното вино и водата. Запечатайте капака на гювеча с обикновено тесто и печете поне 150-180 минути на умерено загрята на 180 градуса фурна....

Телешки джолан в гювеч

Телешки джолан в гювеч

около джолана. Налива се 1.5 ч.ч. вода. Гювечът се похлупва и се слага във фурната. Пече се 90 минути на 200 градуса. След като е готов, джоланът се сервира с картофено пюре или гарнитура по желание....

Варено от телешки джолан

Варено от телешки джолан

Месото се измива хубаво и се почиства от ципи и сухожилия. В голяма тенджера поставяме телешкото и добавяме студена вода, колкото да го...

Задушен телешки джолан

Задушен телешки джолан

Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон...

Супа от телешки джолан

Супа от телешки джолан

1

Измиваме джолана и го слагаме да се вари в студена вода, като прибавим и малко сол. Когато е готов го изваждаме и нарязваме на парчета и го...

Чомлек с телешки джолан

Чомлек с телешки джолан

1

съд с капак. Посоляват се, добавя се растителната мазнина и се объркват. Слага се бялото вино. Пече се във фурната 4-4 1/2 часа на 150 градуса. Сервира се с пресни зеленчуци или туршия и плътно сухо червено вино....

Телешки джолан в глинена тенджера

Телешки джолан в глинена тенджера

Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода. Изваждате го, изплаквате и нареждате парчетата в тенджерата заедно със зеленчуците...

Телешки джолан с бяло вино

Телешки джолан с бяло вино

Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани...

Телешко, джолан и сармички

Телешко, джолан и сармички

чубрица. Заливаме с водата, завиваме с алуминиево фолио и поставяме капака. Поставяме в студена фурна, включваме на 200 градуса за 40 минути, след което намалявате на 150-160 градуса за 3 часа....

Свински джолан на фурна

Свински джолан на фурна

покрие джоланите. Съдът се похлупва и се слага за 180 минути в загрята на 170 градуса фурна. Олиото се загрява и в него се запържва да...

Печен телешки джолан в гърне

Печен телешки джолан в гърне

капак и замазваме с тесто, приготвено от брашно, вода и сол. Печем в умерена фурна около 5 часа....