Варен език със зеленчуци

Варен език със зеленчуци

0

отново разбъркваме. Сосът се оставя да кипне. При поднасяне парчетата се заливат със сос, а отстрани се слагат зеленчуците, с които се е варил езика....

1

Телешки Език Варене

Разгледай всички 50 кулинарни идеи за телешки език варене в Готвач.бг.
Варен език с ароматен доматен сос

Варен език с ароматен доматен сос

Хубаво измийте езика и го сварете в тенджера под налягане в леко подсолена вода с няколко зърна бахар и дафинов лист. Ако го варите в обикновена...

Супа с телешки език

Супа с телешки език

В два литра вода се сварява телешкият език заедно с черен пипер, сол и дафинов лист. Месото се изважда и оставя настрани, а в бульона се...

Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и...

Телешки език със сос

Телешки език със сос

запръжка, разредете я с бульона, в който са варени езиците. Прибавете лимоновия сок, нарязаните езици и оставете ястието да ври на тих огън. Поднесете с картофено пюре или ориз....

Телешки език пане

Телешки език пане

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се...

Желиран телешки език

Желиран телешки език

Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1

вари на тих огън под похлупак около 10 минути. Добавят се и останалите подправки и марината се сваля от огъня. Телешкият език се обелва...

Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Телешки език с хрян

Телешки език с хрян

настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...