Телешки език пане

Телешки език пане

0

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се...

1

Телешки Език Пане

Прегледай всички 37 подбрани съвети за телешки език пане в Готвач.бг.
Език пане

Език пане

 

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Свински език пане

Свински език пане

 

може да добавите и кубче бульон. След като сварения език изстине, обелете го и го нарежете на филийки. С помощта на четка намажете парчетата с...

Телешки език с хрян

Телешки език с хрян

 

настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Желиран телешки език

Желиран телешки език

 

Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

 

, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...

Паниран телешки език

Паниран телешки език

 

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1 

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера...

Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

 

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и...

Телешки език в масло

Телешки език в масло

1 

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Супа с телешки език

Супа с телешки език

 

В два литра вода се сварява телешкият език заедно с черен пипер, сол и дафинов лист. Месото се изважда и оставя настрани, а в бульона се...

Телешки език със сос

Телешки език със сос

 

запръжка, разредете я с бульона, в който са варени езиците. Прибавете лимоновия сок, нарязаните езици и оставете ястието да ври на тих огън. Поднесете с картофено пюре или ориз....