Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

1

Телешки Език с Масло

Открий всички 38 избрани предложения относно телешки език с масло в Готвач.бг.
Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Телешки език с бяло вино и масло

Телешки език с бяло вино и масло

Телешкият език се слага в тенджера под налягане с вода, заварява се и се отстранява пяната отгоре. Слага се сол, дафинов лист и едва тогава се...

Език в масло

Език в масло

1

поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....

Желиран телешки език

Желиран телешки език

Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...

Телешки език пане

Телешки език пане

ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци....

Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Телешки език с хрян

Телешки език с хрян

настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера...

Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и...

Супа с телешки език

Супа с телешки език

В два литра вода се сварява телешкият език заедно с черен пипер, сол и дафинов лист. Месото се изважда и оставя настрани, а в бульона се...