Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

1

Телешки Език с Масло

Открий всички 36 избрани предложения относно телешки език с масло в Готвач.бг.
Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

 

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Език в масло

Език в масло

1 

поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....

Желиран телешки език

Желиран телешки език

 

Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

 

, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...

Телешки език с хрян

Телешки език с хрян

 

настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Телешки език пане

Телешки език пане

 

ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци....

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1 

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера...

Паниран телешки език

Паниран телешки език

 

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Супа с телешки език

Супа с телешки език

 

В два литра вода се сварява телешкият език заедно с черен пипер, сол и дафинов лист. Месото се изважда и оставя настрани, а в бульона се...

Телешки език със сос

Телешки език със сос

 

Сварете езиците заедно с корените за супа в подсолена вода. Още докато са топли ги обелете и нарежете. От брашното и маслото направете...

Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

 

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и...