Задушен телешки език с гъби и масло

Задушен телешки език с гъби и масло

0

. бульон, захлупва се и се готви, докато се редуцира течността. Прибавя се нарязаният телешки език на порции, задушава за още 10 мин на тих огън...

1

Телешки Език с Масло и Гъби

Открий всички 27 избрани предложения относно телешки език с масло и гъби в Готвач.бг.
Телешки език в масло

Телешки език в масло

1

разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Ароматен телешки език в масло

Ароматен телешки език в масло

Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...

Език с Масло и Гъби

Език с Масло и Гъби

тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...

Телешки език с бяло вино и масло

Телешки език с бяло вино и масло

Телешкият език се слага в тенджера под налягане с вода, заварява се и се отстранява пяната отгоре. Слага се сол, дафинов лист и едва тогава се...

Телешки език с плънка от гъби

Телешки език с плънка от гъби

В подсолена вода варим телешкия език заедно с моркова, целината и малко черен пипер. Когато омекне, се изважда и се обелва още горещ. В...

Телешки език със сос от гъби

Телешки език със сос от гъби

Език: Измиваме телешкия език, слагаме го в тенджера, доливаме вода и подсоляваме. Добавяме измитите и почистени моркови, целината, нарязаният...

Телешко шкембе и език с гъби

Телешко шкембе и език с гъби

тиган се разтопява маслото и в него се запържват езикът и шкембето, овкусени с черния пипер, солта и вегетата. Налива се гъбеният бульон, оставя...

Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Език в масло

Език в масло

1

поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....

Маринован телешки език

Маринован телешки език

1

Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока тенджера...

Телешки език пане

Телешки език пане

ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци....