Задушено телешко

Задушено телешко

0

, прибавете разреденото доматено пюре, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Варете още няколко минути. В готовото ястие сосът трябва да покрива половината месо. Поднесете резен от телешкото, полят със соса....

1

Телешко Задушено

Разгледай всички 22 авторски предложения относно телешко задушено в Готвач.бг.
Телешко задушено

Телешко задушено

 

Месото се нарязва на кубчета с размер 3 см. Лукът се нарязва на шайби. В дълбок тиган месото се запържва в маслото до златистокафяво. По...

Пай с телешко задушено

Пай с телешко задушено

 

. Върнете обратно на котлона и варете без капак, още 30-35 минути или докато остане на мазнина. Извадете дафиновия лист и изсипете задушеното...

Телешко задушено с кашкавал

Телешко задушено с кашкавал

 

Нарежете месото на по тънки парчета, начуквайте между фолио, колкото да ги изтъните. Поръсете със сол и черен пипер всяко парче. Сложете в...

Задушено телешко филе

Задушено телешко филе

 

От телешките кости, сухите подправки, корените на магданоза, моркова, целината и лука сваряваме силен бульон. Прибавяме доматеното пюре...

Телешко задушено Фантазия

Телешко задушено Фантазия

1 

премахваме излишното тесто от краищата. Печем до златисто. Сервираме със задушени зеленчуци....

Телешко задушено по Бургундски

Телешко задушено по Бургундски

1 

Нарежете бекона на жулиени и го запържете. Извадете го в чиния, а в същия тиган сипете зехтин или олио и запържете едро нарязаното месо. След...

Задушено телешко с картофи

Задушено телешко с картофи

 

Нарязваме месото на дребно и го запържваме в сгорещения зехтин за 5 минути, захлупваме с капак и задушаваме за 10 минути. Вадим месото. В...

Телешко задушено с червено вино

Телешко задушено с червено вино

 

Поставете телешкото в дълбока купа и добавете продуктите за маринатата, като морковите и лукът трябва да бъдат настъргани. Оставете го да се...

Пикантно телешко задушено в гърне

Пикантно телешко задушено в гърне

 

Нарежете на ситно лука и чесъна и пригответе смес от тях, джинджифила, червен и черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре месото с тази...

Задушени телешки пържолки

Задушени телешки пържолки

 

Телешкото месо се нарязва на няколко отделни пържоли с дебелина от около 1 см. След като се обработят с дървен чук, пържолите се поръсват със...

Задушен телешки език

Задушен телешки език

 

Подваряваме езика в подсолена вода, обелваме го и го режем на парчета. В тенджера загряваме олиото и в него задушаваме нарязаните лук, моркови...