Телешко карпачо с тиквички

Телешко карпачо с тиквички

1

Нарязваме добре почистеното от жили и мазнини телешко филе на много тънко, трябва да е почти прозрачно и го начукваме добре. Натъркваме го с...

1

Телешко Карпачо

Прегледай всички 10 авторски предложения за телешко карпачо в Готвач.бг.
Телешко Карпачо с нар

Телешко Карпачо с нар

1

телешкото карпачо върху домата (само един ред). 6. Смесете лимоновия сок със зехтина и напръскайте месото. Отгоре разпръснете зрънцата от...

Карпачо с телешко

Карпачо с телешко

. Добавя се зехтинът и с полученият дресинг се залива месото. Покрийте и оставете да се маринова на хладно за поне 10-15 минути. До телешкото...

Студено карпачо

Студено карпачо

Това е рецепта за телешко карпачо ала Topo. За да го приготвите, нарежете телешкото на много тънко. Оставете го да се маринова за 24 часа в...

Карпачо от бяла ряпа

Карпачо от бяла ряпа

1. Обелете ряпата и нарежете на фини шайби като за карпачо. Поставете кръгчетата в съд с вода и малко сол за 1 час - така лютивината на ряпата...

Автентичен Октопод Карпачо

Автентичен Октопод Карпачо

принцип тя не е много подходяща за карпачо, така че може да я отстраните и заделите за друго ястие или салата, но ако не, няма проблем да стане част от...

Карпачо от октоподчета

Карпачо от октоподчета

1

Старателно измиваме октоподчетата, нарязваме ги на парченца и ги запържваме в зехтина. Поръсваме ги с черния пипер. Пърженето е на умерен...

Карпачо от червено цвекло

Карпачо от червено цвекло

Почистете червеното цвекло без да го белите. Увийте главите във фолио и пъхнете да се изпекат за 50 минути на 190 градуса. Оставете леко да се...

Карпачо от ягоди

Карпачо от ягоди

1

Ягодите се нарязват на тънки резенчета, и се нареждат в центъра на чинията в която ще се сервира десерта. Лимоновият сок и пудрата захар се...

Жулиен и карпачо правят ястието вкусно

Жулиен и карпачо правят ястието вкусно

1

-известните начини за нарязване на продукти е карпачо. Това са тънко нарязани парченца телешко или говеждо месо, които са овкусени със зехтин...