Телешко с червено вино

Телешко с червено вино

0

вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1...

1

Телешко с лук и Вино

Прегледай всички 12 авторски предложения относно телешко с лук и вино в Готвач.бг.
Телешко във вино

Телешко във вино

нарязаните лук, моркови и виното, както и месото. Кипнете и оставете течността да се редуцира леко. Покрийте и задушете на много тих огън около 3 часа...

Пикантно телешко с лук

Пикантно телешко с лук

и от другата страна. Изгасете с чаша бяло вино и сипете гореща вода да покрие месото. Оставите го да къкри на бавен огън до готовност, ако е...

Телешко месо с червено вино

Телешко месо с червено вино

1

Нарязваме телешкото месо на кубчета и го запържваме в сгорещеното олио от всички страни до зачервяване. Добавяме и едро нарязания лук...

Телешко с моркови и вино

Телешко с моркови и вино

започне да се избистря, около 5 мин. Прибавете виното и пържете още 1 мин. Сервирайте с гарнитура от задушени картофи и ориз....

Телешко задушено с червено вино

Телешко задушено с червено вино

Поставете телешкото в дълбока купа и добавете продуктите за маринатата, като морковите и лукът трябва да бъдат настъргани. Оставете го да се...

Телешко с вино по флорентински

Телешко с вино по флорентински

месото. Добавя се солта и виното. Съдът се похлупва с капак и се готви 3 часа на 160 градуса. Сервира се с препечен хляб....

Яхния от телешко с лук

Яхния от телешко с лук

. Деглазираме с виното и след като се изпари, добавяме бульона / или хладка вода/. Яхнията ври на тих огън до омекване на месото /ако е...

Телешко с лук в гювеч

Телешко с лук в гювеч

четвъртинки лук, обелените скилидки чесън, дафинов лист, черен пипер и маслото. Ястието се залива с виното и малко вода, посолява се, похлупва се с капак и се пече в умерена фурна около 2 часа. ....

Конфитюр с лук и вино

Конфитюр с лук и вино

покрит капак. Лукът трябва да бъде прозрачен и малко карамелизиран. Прибавя се смления кориандъра, оцета и виното. Посолява се и се подправя с...

Конфитюр от лук с вино

Конфитюр от лук с вино

1

покрит капак. Лукът трябва да бъде прозрачен и малко карамелизиран. Прибавя се кориандърът, оцетът и виното, посолява се и се подправя с черен пипер...

Телешки медальони с вино Марсала

Телешки медальони с вино Марсала

3

максимум на страна. Веднага се прибавя виното, може да фламбира, лукът и босилекът. Ястието се оставя да къкри за около 5 минути без капак. 4...