събота, 5 септември
Няколко вкусни сладкиша с газирана вода
Какво да сготвя

Няколко вкусни сладкиша с газирана вода

0

Газираната вода от край време е верен помощник в най-различни рецепти за бързи и апетитни печива. Освен съставка за баница, напитката може да бъде главен герой и в някои сладкиши, с които ще ви запознаем днес.

1

Тесто за Баница

Тесто за Баница - готварски полезни и практични съвети. Статии и текстове в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Тесто за Баница.
 • Тесто за Баница - Евтина баница с газирана водаКакво да сготвя

  Евтина баница с газирана вода

  25.04.20150

  Почти всяка домакиня, която иска да изненада гостите си с вкусна баница, взема предвид и времето и разходите по приготвянето ѝ.

 • Тесто за Баница - Новогодишна баница с късмети или питка?Какво да сготвя

  Новогодишна баница с късмети или питка?

  31.12.20140

  В питката също може да се сложи сирене, а дори и други продукти като шунка, топено сирене, подправки. Баницата пък е доста по-лесен вариант, защото повечето домакини я приготвят с готови кори. Предлагаме ви две рецепти – една за баница и една за пита.

 • Тесто за Баница - За Коледната баницаПразнична Трапеза

  За Коледната баница

  25.12.20141

  На Коледната трапеза баницата с късмети е задължителна. Късметчетата се приготвят предварително и могат да се напишат дори от децата на листчета и да се пъхнат в баницата.

 • Тесто за Баница - Да си наточим кори за баницаКулинарни Съвети

  Да си наточим кори за баница

  02.06.20120

  Сами можете да наточите кори за баница, вместо да използвате купени от магазина. Ще ви отнеме доста време, но резултатът си заслужава – ще се радвате на хрупкава вкусна баница, която се топи в устата.

 • Тесто за Баница - Как се прави домашна юфкаКулинарни Съвети

  Как се прави домашна юфка

  21.03.20121

  Юфката е един чудесен избор за закуска, от нея можете да си направите вкусна домашна баница или изкусителен десерт. А и няма нищо по-вкусно от домашна направена юфка.

 • Тесто за Баница - Да си направим турска закускаКакво да сготвя

  Да си направим турска закуска

  01.04.20120

  Ако искате да разнообразите менюто си с някоя интересна рецепта от турската кухня ние можем да ви предложим две интересни идеи, които със сигурност ще ви харесат.

 • Тесто за Баница - Най-вкусната баница ще се търси тази неделяКулинарни Новини

  Най-вкусната баница ще се търси тази неделя

  06.05.20150

  По повод празника на баницата, който ежегодно се организира във врачанското село с името на тестеното изделие – Баница, ще се организира състезание за най-вкусно приготвена баница.

 • Тесто за Баница - Украса за торти от захарно тестоКулинарни Съвети

  Украса за торти от захарно тесто

  16.03.20131

  Тортите, украсени със захарно тесто, са много красиви и ефектни. Сами можете да си направите захарно тесто вкъщи и да оформяте от него украса за торти.

 • Тесто за Баница - Какво е еклерово тесто и как да си направимКакво да сготвя

  Какво е еклерово тесто и как да си направим

  14.03.20150

  Еклеровото тесто е подходящо за приготвянето на редица сладкиши. Освен да си приготвите еклери, от него можете да направите пържени топчета или пръстенчета.

 • Тесто за Баница - Да си направим парено тестоКулинарни Съвети

  Да си направим парено тесто

  07.07.20120

  Технологията за приготвянето му не е сложна, но изисква да се спазва, за да се получи добре.

 • Тесто за Баница - Какво да сготвим за Сирни ЗаговезниПразнична Трапеза

  Какво да сготвим за Сирни Заговезни

  22.02.20150

  На Сирни Заговезни се приготвят ястия, които са от млечни продукти. На Сирни Заговезни се приготвя задължително баница със сирене. На Сирни Заговезни се иска прошка.

Избрано

Какво другите търсят

Тесто за Баница - превъзходни рецепти и материали за малки и големи. Всичко за Тесто за Баница в Готвач.бг. Оцени Тесто за Баница от звездичките над този параграф. Готварски рецепти, здравословно хранене, диети, здравни съвети. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали за Тесто за Баница. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.