Баница с тесто

Баница с тесто

0

За корите: В съд изсипваме брашното и солта и при непрекъснато бъркане замесваме твърдо тесто с помощта на водата. Разделяме тестото на три...

1

Тесто за Баница

Разгледай всички 11 избрани предложения за тесто за баница в Готвач.бг.
Баница от бутер тесто

Баница от бутер тесто

4 

от киселото мляко и яйцето, залейте баницата и печете в загрята на 200 градуса фурна до получаването на хубав златист цвят. Намажете баницата с кубчета масло....

Тесто за баница

Тесто за баница

8 

Разбъркайте първоначално брашното, водата, оцета, захарта и солта и постепенно замесете гладко тесто. Месете продължително и старателно, докато...

Баница с бутер тесто

Баница с бутер тесто

 

баницата или ако предпочитате хартия за печене) и печем в предварително загрята на 220 грaдуса фурна докато побелее, приблизително 5 мин. Разстиламе...

Баница от бутер тесто със спанак

Баница от бутер тесто със спанак

3 

. Прибавяме и настъргания кашкавал. Поръсваме с черен пипер. Бутер тестото разделяме на две, взимаме една правоъгълна тава която отвътре...

Ето как сами да приготвите перфектното тесто за баница и баклава

Ето как сами да приготвите перфектното тесто за баница и баклава

 

венец. В средата се слагат водата (с температура 18-20 градуса), солта и при необходимост киселината. Омесва се средно меко тесто с гладка повърхност...

Баница

Баница

 

Замесете гладко тесто от посочените продукти, като първо пресеете брашното. Месете и след като тестото за почне да се отделя от плота, го...

Линцерово тесто

Линцерово тесто

 

Пресейте брашното и пудрата захар. Към тях добавете жълтъците, маслото и лимоновите корички. Постепенно замесете гладко тесто. Увийте го с...

Ванилово тесто

Ванилово тесто

 

преди употреба. Така приготвеното тесто е подходящо за разточване и приготвянето на кифлички....

Мекичко тесто

Мекичко тесто

4 

останалите продукти и се меси тесто, което се оставя да втаса. Трябва да се получи хубаво лепкаво тесто. Оставя се да втаса поне 30 минути или повече....

Маслено тесто

Маслено тесто

 

. Меси се бързо, за да се получи твърдо тесто. Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилник за 1 час....