Паста арабиата

Паста арабиата

0

варете за кратко. Междувременно сварете пастата. Извадете чушките от соса. Нарежете магданоза и го прибавете към доматите. Отцедената паста се смесва със соса и се сервира, поръсена с магданоз и пармезан....

1

Тесто за Паста

Разгледай всички 12 авторски предложения за тесто за паста в Готвач.бг.
Паста Фритата

Паста Фритата

02.12.2014

Сварете спагетите за около 10 минути във вряща вода и ги отцедете. Разбийте яйцата, добавете сиренето, магданоза и овкусете с подправките...

Паста Примавера

Паста Примавера

26.05.2014

пастата в обилно количество вода за 8 минути. Отцедете ги и запазете 1 ч.ч. от водата им. Добавете макароните при зеленчуците, наредете...

Спаначена паста

Спаначена паста

18.05.20122

черен пипер на вкус и снемете от котлона. Пасирайте сместа и я разбъркайте хубаво със сварената паста. Поднесете порция спаначена паста с настърган пармезан....

Паста Норма

Паста Норма

01.04.2014

Лукът се запържва в зехтина. Добавя се чесънът и доматите. Овкусява се със солта, черният пипер. След като е бил осолен патладжанът и оставен да...

Маслинова паста

Маслинова паста

25.11.2011

паста върху препечена франзела. По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан....

Домашна паста

Домашна паста

25.11.2011

да се получи плътно тесто, като при нужда се долива малко водичка. След като оформите тестото, следва месене около 20 минути. Крайният...

Чеснова паста

Чеснова паста

28.08.20093

Завивате скилидките чесън по четири в алуминиево фолио. Слагате ги в подходяща тавичка и ги запичате на 200 градуса за около 1 час. Изваждате от...

Видове паста

Видове паста

28.07.2012

За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...

Унгарска паста

Унгарска паста

16.05.20162

. Набрашняваме си плота, върху който ще точим. Замесва се меко тесто. Разделяме го три части. Разточват се на три отделни кръга, като всички от тях да са с...

Евтина паста

Евтина паста

30.11.2012

Сваряваме водата и пускаме бульона и макароните. Нарязваме на много ситно колбаса, настъргваме кашкавала, а за по-лесно и бързо натрошаваме...

Босилекова паста

Босилекова паста

30.09.2012

количеството му. Накрая объркайте готовата босилекова паста с настърган пармезан или твърд кашкавал. Посолете на вкус и добавете малко прясно смлян черен пипер. Босилековата паста може да се приготви и само с листа от босилек....