Паста Асорти

Паста Асорти

0

Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките. За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути...

1

Тесто за Паста

Разгледай всички 12 авторски предложения за тесто за паста в Готвач.бг.
Тиквена паста

Тиквена паста

29.01.20161

останалата захар. Сместа се изсипва в тавичка намазана с масло и се пече в умерена фурна до готовност. Тиквената паста се поръсва с пудра захар и се поднася....

Унгарска паста

Унгарска паста

16.05.20162

. Набрашняваме си плота, върху който ще точим. Замесва се меко тесто. Разделяме го три части. Разточват се на три отделни кръга, като всички от тях да са с...

Видове паста

Видове паста

28.07.2012

За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...

Евтина паста

Евтина паста

30.11.2012

Сваряваме водата и пускаме бульона и макароните. Нарязваме на много ситно колбаса, настъргваме кашкавала, а за по-лесно и бързо натрошаваме...

Бърза паста

Бърза паста

23.09.2013

Нарежете на ситно кромида и го запържете, докато стане прозрачен. След това добавете нарязания на ситно чесън и го запържваме леко. Добавя се...

Босилекова паста

Босилекова паста

30.09.2012

количеството му. Накрая объркайте готовата босилекова паста с настърган пармезан или твърд кашкавал. Посолете на вкус и добавете малко прясно смлян черен пипер. Босилековата паста може да се приготви и само с листа от босилек....

Паста Болонезе

Паста Болонезе

19.05.20091

Запържете в олиото каймата и чесъна, добавете доматеното пюре, ригана. салвията, мащерката, босилека, канелата и захарта. Пуснете спагетите...

Паста арабиата

Паста арабиата

01.06.2015

варете за кратко. Междувременно сварете пастата. Извадете чушките от соса. Нарежете магданоза и го прибавете към доматите. Отцедената паста се смесва със соса и се сервира, поръсена с магданоз и пармезан....

Паста Норма

Паста Норма

01.04.2014

Лукът се запържва в зехтина. Добавя се чесънът и доматите. Овкусява се със солта, черният пипер. След като е бил осолен патладжанът и оставен да...

Маслинова паста

Маслинова паста

25.11.2011

паста върху препечена франзела. По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан....

Домашна паста

Домашна паста

25.11.2011

да се получи плътно тесто, като при нужда се долива малко водичка. След като оформите тестото, следва месене около 20 минути. Крайният...

Другите гледат още

Какво Ново

Тесто за Паста, изпробвани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш критика или просто не намери това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.