Универсално тесто за питки със солен пълнеж

Универсално тесто за питки със солен пълнеж

0

тестото е готово за ползване. Пълнежа на питките и тяхното оформяне е въпрос на вашето въображение. Ако няма да го ползвате веднага, го...

1

Тесто за Пита с Пълнеж

Открий всички 47 авторски предложения за тесто за пита с пълнеж в Готвач.бг.
Питки от бирено тесто с пълнеж

Питки от бирено тесто с пълнеж

Смесваме продуктите по-горе. Омесваме тесто. От това тесто с намаслени ръце оформяме малки топчета с големина на голям орех. Върху плота с...

Пита от готово тесто

Пита от готово тесто

1

Оставете тестото на стайна температура за 1 час, ако е било на студено преди това. Разтопете маслото в купичка и намазнете тавата, в която...

Питка от къпано тесто

Питка от къпано тесто

към брашното, както и останалите продукти и замесете тесто, което да е меко, но да не лепне. Набрашнете квадратно парче тензух и поставете...

Питка с лудо тесто

Питка с лудо тесто

фурна 170 °C около 40 минути до готовност. Изважда се, намазваме с бучка масло и покриваме с кърпа. Тестото може да стой в хладилника до 7 дни, не повече, и да се приготвя от него питки, мекици, пици и др...

Тесто за пити

Тесто за пити

1

прибавяйте още, докато се получи меко тесто, но не и да лепне. Оставете да втаса на топло. Тестото е подходящо за пити, питки, баници и .... Може да намажете с жълтък преди печене....

Италианска пита с готово тесто

Италианска пита с готово тесто

Тестото се разстила на възможно най-тънки блатове в намазнени тави. Лукът се нарязва на тънки шайби и се задушава в тиган, заедно със сметаната...

Ябълкова пита с ронливо тесто

Ябълкова пита с ронливо тесто

От пресятото с бакпулвера и солта брашно, маслото, захарта, ванилията и бакпулвера се замесва ронливо тесто. 3/4 от него се слага в намазана с...

Пълнена пита

Пълнена пита

2

От продуктите се замесва меко тесто, което се покрива с влажна кърпа и се оставя за около 40 минути на топло, докато втаса. Втасалото тесто се...

Питка с вълшебно тесто

Питка с вълшебно тесто

2

В прясното мляко се разбърква маята и захарта. След като шупне, се замесва тесто с киселото мляко с разбита в него сода, олио, сол. Покрива...

Питка от невероятно тесто

Питка от невероятно тесто

изключително пухкаво. Покрийте тестото и оставете на топло да втаса и удвои или утрои обема си, за час. Готовото тесто премесете и оформете на питка...

Питка от готово тесто

Питка от готово тесто

2

Разделете готовото тесто на еднакви топки. За да не ви лепнат ръцете, докато ги овалвате, ги намазнявайте обилно. В средата на всяко парче...