събота, 10 октомври
Гроздовата диета и нейните ползи
Диети

Гроздовата диета и нейните ползи

0

Гроздовата диета е проста схема за пречистване на организма. Какви са основните предимства на диетата с грозде. Лечението с грозде е известно като ампелотерапия.

1

Тибетска Диета за Прочистване

Тибетска Диета за Прочистване - кулинарни полезни и практични съвети. Най-новите статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни статии за Тибетска Диета за Прочистване.
 • Тибетска Диета за Прочистване - Тибетска диета за пречистване на кръвтаДиета при проблеми

  Тибетска диета за пречистване на кръвта

  07.11.20142

  Здравословна и полезна диета от Тибет може да ви помогне да почистите токсините от кръвта си, като по този начин намалите риска от мозъчен удар и инфаркт.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Тибетското злато или за вълшебната тибетска гъбаКое за какво е полезно

  Тибетското злато или за вълшебната тибетска гъба

  25.10.20120

  Тази гъба расте в подножието на Хималаите на височина до 5000 метра. Вълшебната тибетска гъба ярца гунбу е уникална комбинация между червей (Hepialus Fabricius) и гъбички (Cordyceps Sinensis).

 • Тибетска Диета за Прочистване - Тибетска диетаДиети

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Кетонна диетаДиета при проблеми

  Кетонна диета

  19.08.20130

  Кетонната диета е основана на консумацията на повишено количество мазнини и намаляване на въглехидратите и белтъчините в менюто.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Бързо отслабване с до 10 килцаДиети

  Бързо отслабване с до 10 килца

  08.04.201067

  Съществуват хранителни режими, който осигуряват бърза загуба на тегло с до 10 килограма. Такива са плодовата диета и динената диета. Тези бързи диети се свалят лесно излишни килограми.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)Диети

  Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)

  11.03.20150

  Разтоварващата диета на Петър Дънов се прилага основно за прочистване на организма, но помага и в борбата с килограмите. Продължителността ѝ е няколко дни, в които се консумират само жито, ябълки, орехи мед и много вода.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Диета с цитрусиДиети

  Диета с цитруси

  15.03.20150

  Заради високото си съдържание на витамин С цитрусовите плодове са вашият най-добър помощник в борбата с простудните заболявания и грипа. А плодовите киселини в цитрусите подпомагат разграждането на мазнините.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Пречистване през Великденските постиДиети

  Пречистване през Великденските пости

  17.03.20132

  Все повече хора стигат до необходимостта от постене. Великият пост е не само религиозно ограничение, а многовековната мъдрост на предците ни, които са установили необходимостта от това прочистване на организма.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Шоколадова диетаДиети

  Шоколадова диета

  03.05.201137

  С шоколадова диета се отслабва с шест килограма за седмица. Позволена е консумацията само на шоколад. Тази диета е забранена за хора с хипертония, диабет и болести на черния дроб и жлъчката.

 • Тибетска Диета за Прочистване - Да се пречистим за седмица с Тибетска диетаДиети

  Да се пречистим за седмица с Тибетска диета

  24.04.20137

  Тибетската диета е отличен начин за пречистване на организма от токсини, хапвайки предимно зеленчуци, плодове и млечни продукти в продължение на една седмица. Консумацията на месо е забранена

 • Тибетска Диета за Прочистване - Безсолна диетаДиети

  Безсолна диета

  21.02.20120

  Безсолната диета е известна от десетки години и ефективността й е проверена от много хора. Тя позволява не само да се простите с излишните килограми, но да укрепите здравето си.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Тибетска Диета за Прочистване - избрани рецепти и полезна информация за всеки ден и вкус. Всичко за Тибетска Диета за Прочистване на едно място. Дай своята оценка за Тибетска Диета за Прочистване от звездичките над текста. Кулинарни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и теми на тема Тибетска Диета за Прочистване. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.