петък, 12 февруари
Десерт с кроасани

Десерт с кроасани

0

Кроасаните се нарязват на колелца и се нареждат в тава. Яйцата, млякото и захарта се разбиват като за крем - карамел. Кроасаните се заливат

1

Торта с Кроасани

Открий всички 9 кулинарни идеи за торта с кроасани в Готвач.бг.
Карамелен сладкиш с кроасани

Карамелен сладкиш с кроасани

17.11.2013

В дълбока тавичка, голяма колкото да се подредят кроасаните плътно един до друг, се карамелизират 2 супени лъжици захар. Кроасаните се

Ананасови кроасани

Ананасови кроасани

07.12.2014

Тестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с

Кроасанов сладкиш

Кроасанов сладкиш

16.03.20125

В тавата или формата, в която ще печете сладкиша карамелизирайте 150 г захар с 1 с.л. вода. Върху получения карамел подредете кроасаните

Кроасанов пай

Кроасанов пай

26.06.20103

изсипете върху нарязаните кроасани. Повторете процедурата с втори пласт кроасани, отново стафиди и полив. Изпечете до готовност на умерена фурна.

Пълнозърнести кроасани

Пълнозърнести кроасани

18.03.2015

Пресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си

Френски кроасани

Френски кроасани

29.05.20101

разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло.

Домашни кроасани

Домашни кроасани

19.05.20096

избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан. Може да намажете краищата на тестото с малко яйце. Само в краищата трябва да

Бутер кроасани

Бутер кроасани

31.10.2015

му страна. Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце. Поръсете със

Избрано

Какво Ново

Торта с Кроасани, избрани предложения и статии за малки и големи. Имаш въпроси или въобще не попадна на онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.