Традиционна мусака

Традиционна мусака

0

Обелваме картофите, измиваме ги и ги нарязваме на малки кубчета. В тиган запържваме моркова и пресния лук и добавяме малко сол на вкус. След...

1

Традиционна Мусака

Прегледай всички 23 избрани предложения относно традиционна мусака в Готвач.бг.
Традиционна мусака

Традиционна мусака

13.03.20161

1 с.л вода. Разбиваме добре, да няма бучки от брашното (трябва да се получи гладка смес). Поливаме мусаката, когато картофите са готови и оставяме да се изпече до златисто. Да ви е сладко!...

Традиционна мусака със заливка

Традиционна мусака със заливка

24.02.20163

колкото да покрие всички продукти. Пече се на 220 градуса. След като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, брашно и кисело мляко. Запича се до готовност....

Традиционна българска мусака

Традиционна българска мусака

30.01.20162

сол и полейте равномерно мусаката. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката. Сервирайте с лъжица или две кисело мляко....

Традиционна скара

Традиционна скара

19.04.2016

Месото се нарязва на пържоли, които се посоляват със сол и черен пипер и се намазват с малко олио. Сланината се нарязва на тънки парчета и се...

Традиционна баница

Традиционна баница

03.09.20115

Намазнете тавичката. Разбийте яйцата с щипка сол, добавете киселото мляко, натрошеното сирене и разбъркайте. Редете готовите кори, като между...

Мусака

Мусака

24.02.201013

Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...

Традиционен Фъч

Традиционен Фъч

23.09.20126

Млякото, маслото, захарта, какаото и ванилийката се бъркат на слаб огън, докато се разтопят маслото и какаото. Когато това стане, сместа се...

Традиционна Клин чорба

Традиционна Клин чорба

04.05.2015

Нарежете праза на ситно, сложете го в тенджера и го залейте с брашното, което сте размили с малко студена вода. Залейте с олиото и 5 ч.ч...

Традиционна яхния с грах

Традиционна яхния с грах

28.06.2016

Започваме, като запържим брашното и червения пипер. Когато са готови, добавяме 2-3 лъжица вода и обеления и нарязан лук. Разбъркваме и...

Традиционна дроб сарма

Традиционна дроб сарма

06.06.2016

Запържва се в мазнина лукът, нарязан на дребно, лападът, киселецът и доматено пюре. След това се добавя ориз, дреболиите /те са сварени...

Традиционна българска закуска

Традиционна българска закуска

07.02.20163

В киселото мляко се разбърква содата за хляб, солта и захарта да шупне. Сипва се с средата на брашното и замесваме меко нелепнещо тесто...

Другите гледат още

Какво Ново

Традиционна Мусака, избрани предложения и материали за ежедневна употреба. Имаш предложение или просто не откри онова, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пишете тук.