Традиционна мусака

Традиционна мусака

0

Обелваме картофите, измиваме ги и ги нарязваме на малки кубчета. В тиган запържваме моркова и пресния лук и добавяме малко сол на вкус. След...

1

Традиционна Мусака

Прегледай всички 12 избрани предложения относно традиционна мусака в Готвач.бг.
Традиционна мусака със заливка

Традиционна мусака със заливка

3

колкото да покрие всички продукти. Пече се на 220 градуса. След като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, брашно и кисело мляко. Запича се до готовност....

Традиционна българска мусака

Традиционна българска мусака

4

сол и полейте равномерно мусаката. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката. Сервирайте с лъжица или две кисело мляко....

Традиционна мусака с подправки

Традиционна мусака с подправки

Картофите се нарязват на малки кубчета и се слагат в тава. В тенджера се слага масло да се разтопи. Към него се добавят дребно надробения лук...

Моята традиционна мусака

Моята традиционна мусака

1

1 с.л вода. Разбиваме добре, да няма бучки от брашното (трябва да се получи гладка смес). Поливаме мусаката, когато картофите са готови и оставяме да се изпече до златисто. Да ви е сладко!...

Мусака

Мусака

14

Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...

Традиционна скара

Традиционна скара

Месото се нарязва на пържоли, които се посоляват със сол и черен пипер и се намазват с малко олио. Сланината се нарязва на тънки парчета и се...

Традиционна баница

Традиционна баница

5

Намазнете тавичката. Разбийте яйцата с щипка сол, добавете киселото мляко, натрошеното сирене и разбъркайте. Редете готовите кори, като между...

Традиционен Качамак

Традиционен Качамак

3

Царевичния грис първо трябва да се свари. За целта един литър вода се слага в по- голяма тенджера да заври. След като водата заври, се прибавя...

Традиционна Кълцана луканка

Традиционна Кълцана луканка

Първо, отстранете ципите от месото, ако има такива, и го накълцайте със сланината на много ситно. А може и да я смелете на много едра решетка...

Традиционна агнешка дроб чорба

Традиционна агнешка дроб чорба

Или иначе казано агнешка дроб чорба. Агне...Великден...а сега е октомври. Така е, обаче една топла супа е подходяща винаги, особено когато навън...

Традиционна Клин чорба

Традиционна Клин чорба

Нарежете праза на ситно, сложете го в тенджера и го залейте с брашното, което сте размили с малко студена вода. Залейте с олиото и 5 ч.ч...