Турско реване

Турско реване

6

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

1

Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Готвач.бг.
Турско реване с грис

Турско реване с грис

2

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

Оригинално турско реване

Оригинално турско реване

38

и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто. Реването се от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ... да ви е сладко!...

Турско реване с ликьор и бадеми

Турско реване с ликьор и бадеми

получи по-гъст сироп. Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Орехово реване

Орехово реване

1

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Млечно реване

Млечно реване

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Лимоново реване

Лимоново реване

3

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Икономично реване

Икономично реване

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Богато реване

Богато реване

1

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Ненаситното реване

Ненаситното реване

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...