Турско реване

Турско реване

6

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

1

Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Готвач.бг.
Оригинално турско реване

Оригинално турско реване

38

и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто. Реването се от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ... да ви е сладко!...

Турско реване с грис

Турско реване с грис

2

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

Турско реване с ликьор и бадеми

Турско реване с ликьор и бадеми

получи по-гъст сироп. Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Шоколадово реване

Шоколадово реване

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Реване Вили

Реване Вили

1

От изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени. Сместа се сипва в подмазнена тава и се...

Вкусно реване

Вкусно реване

1

Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата...

Домашно реване

Домашно реване

10

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Икономично реване

Икономично реване

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Веган реване

Веган реване

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....