Туршия без варене

Туршия без варене

11

Накълцайте зелето, а останалите зеленчуци нарежете на парчета. Наредете ги плътно в буркан, като ги редувате и във всеки буркан сипете по 3...

1

Туршия без Варене

Открий всички 24 авторски предложения относно туршия без варене в Готвач.бг.
Варена царска туршия

Варена царска туршия

20.10.2015

Изчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на...

Варенки

Варенки

23.11.2014

Разбийте жълтъците със сметаната, вода и сол. Налейте сместа с в пресятото брашно и смесете леко /без да оформяте тесто/. С намокрена лъжица...

Туршия чушки

Туршия чушки

29.01.2016

избор, затваряме плътно и разклащаме. Туршията се разклаща ежедневно в продължение на една седмица, след което е готова за консумация....

Джанки туршия

Джанки туршия

27.06.20123

долейте кипнала вода. Затворете бурканите добре с капачки и ги обърнете надолу. Обръщайте бурканите периодично в течение на няколко дни. След това приберете джанките туршия на хладно и тъмно място....

Попарена туршия

Попарена туршия

03.11.20133

Добре почистените зеленчуци се нарязват, зелето и чушките на ивички, карфиолът на розички, а морковите на кръгчета. Към тях се добавя...

Турска туршия

Турска туршия

30.11.2013

Добре почистените глави червено цвекло се сваряват до готовност. Продуктите за марината се смесват и се загряват на бавен огън до пълното...

Дърпана туршия

Дърпана туршия

29.09.2013

Изпечете чушките и патладжаните, задушете ги за кратко в найлонов плик, след което ги обелете. Накъсайте ги - "дърпайте" по дължина и леко ги...

Китайска туршия

Китайска туршия

05.09.2013

за 12 часа. След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....

Ловджийска туршия

Ловджийска туршия

02.09.20132

Измийте, подсушете и изтърбушете чушките. Почистете отстаналите зеленчуци, накълцайте зелето и нарежете доматите и морковите едро. Смесете...

Сурова туршия

Сурова туршия

03.12.20117

посоченото количество оцет и сол и оставете саламурата да изстине. На всеки литър вода добавете около 30-50 г сол. Водата се долива догоре и отгоре зеленчуците се затискат. След 10 дена суровата туршия е готова за консумация....

Гръцка туршия

Гръцка туршия

08.01.2016

разтопят аспирините! Залейте зеленчуците с готовата марината. Оставете така за 1-2 часа и напълнете в буркани. Гръзката туршия не се вари и може да се консумира веднага....

Другите гледат още

Какво Ново

Туршия без Варене, практични предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш критика или изобщо не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пиши тук.