Тутманик със свинска мас

Тутманик със свинска мас

0

. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...

1

Тутманик с мас

Открий всички 12 кулинарни идеи относно тутманик с мас в Готвач.бг.
Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Тутманик с мас

Тутманик с мас

10

намажете с разбит жълтък. Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....

Тутманик

Тутманик

се три кори една върху друга, като между тях се слага мас. Кората се разтегля с формата на тавата, маже се с мазнина и се ръси обилно със сирене...

Свинска мас

Свинска мас

5

Свинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка. Познати...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Тутманик Карниера

Тутманик Карниера

7

, за да не лепне. Намазвам го с хубаво разбито цяло яйце и добавям бучките мас и масло върху тестото. Наръсвам натрошено сирене. Поставям го в...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

От изброените продукти се замесва меко тесто. Разделя се на две топчета. Втасва, след това се разтегля, поръсва се предварително приготвената...

Комбиниран тутманик

Комбиниран тутманик

другото руло. Оставете да втаса и печете на 200 градуса около 35-40 минути. През това време счукайте пресния чесън и към него добавете маслото. Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло....

Тутманик Асорти

Тутманик Асорти

Смесете топлото мляко с топлата вода и добавете маята и захарта. Оставете 10-15 мин. След това в купа пресейте брашното със солта, добавете...