Козунак без месене

Козунак без месене

7

намазнената тавичка. По същия начин се приготвя и вторият продълговат козунак и двете тавички се оставят на топло да втасват. Когато козунаците...

1

Тънкости при Месенето на Козунак

Прегледай всички 12 авторски предложения за тънкости при месенето на козунак в Готвач.бг.
Козунаци без месене

Козунаци без месене

8 

Затоплете 1 кг от брашното във фурната за 30 минути, след което го пресейте 3 пъти. Сипете го в купа и направете кладенче, добавете 1 с.л. захар...

Козунак с конци и месене в хлебопекарна

Козунак с конци и месене в хлебопекарна

 

Всички продукти /без сладкото/ се слагат в хлебопекарна и се пуска програма за месене - 15 мин. Оставя се 30 мин. да втаса. Второ месене...

Козунак

Козунак

12 

Разбиваме яйцата. В хладко мляко слагаме захарта, да се стопи и мазнината, която е затоплена. Прибавяме яйцата и разбъркваме добре. В...

Тънкости при поднасянето на вино

Тънкости при поднасянето на вино

 

Когато поднасяте вино на гостите си, спазвайте някои тънкости, за да оставите у тях впечатление, че имате познание на професионален сомелиер...

Тънкости при готвенето на спанак

Тънкости при готвенето на спанак

 

Спанакът е изключително полезен зеленчук, който е с високо съдържание на витамините А и С. Той не съдържа холестерол и мазнини и е чудесен...

Тънкости при готвенето на зеле

Тънкости при готвенето на зеле

2 

Зелето е зеленчук, който притежава отлични вкусови качества и силна лечебна способност. Изключително е богато на аминокиселини, минерални соли...

Тънкости при задушаване на месо

Тънкости при задушаване на месо

 

Задушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му. Класическото задушаване на месо предполага запържването на...

Тънкости при приготвянето на месо

Тънкости при приготвянето на месо

 

Когато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути. След това...

Тънкости при паниране с корнфлейкс

Тънкости при паниране с корнфлейкс

1 

пържат или пекат както солени, така и сладки ястия. Има определени тънкости при работата с хрупкавия царевичен продукт, спазването на...

Тънкости при приготвяне на спанак

Тънкости при приготвяне на спанак

4 

За да се запазят ценните минерални соли и витамини в спанака, при неговата обработка трябва да се спазват няколко правила. Необходимо е да...

Тънкости при приготвянето на пърленки

Тънкости при приготвянето на пърленки

11 

, тестото е универсално за всякакви пърленки. Първата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в...