Фетучини болонезе

Фетучини болонезе

0

упътването на опаковката, като внимавате да не ги преварите. Отцедете водата от варенето, но запазете половината. Сварените фетучини се слагат при...

1

Фетучини Болонезе

Открий всички 12 кулинарни идеи за фетучини болонезе в Готвач.бг.
Фетучини Алфредо

Фетучини Алфредо

 

Спанакът се пуска в сгорещен тиган с 1-2 с.л. зехтин, докато спихне. Сиренето се смесва заедно с млякото и маслото. Овкусява се с черния пипер и...

Фетучини Примавера

Фетучини Примавера

 

Пастата се вари според указанията на опаковката. Смесват се със сготвените вече зеленчуци и босилек (задушени на тиган). При сервиране се...

Леща Болонезе

Леща Болонезе

 

1. Сварете лещата заедно с дафиновия лист в солена вода. 2. Нарежете сланината на дребно и я запържете в малко олио, а след това добавете и...

Лазаня болонезе

Лазаня болонезе

5 

1. Запържете в много малко мазнина наразяния на ситно лук и морков. Добавете каймата, като с помощта на дървена лъжица разбърквате сместа, така...

Паста Болонезе

Паста Болонезе

1 

Запържете в олиото каймата и чесъна, добавете доматеното пюре, ригана. салвията, мащерката, босилека, канелата и захарта. Пуснете спагетите...

Пица Болонезе

Пица Болонезе

 

Задушете в тиган каймата с лука, морковите и черен пипер и сол на вкус. Разстелете тестото в тава и го намажете с доматеното пюре, след което...

Макарони Болонезе

Макарони Болонезе

1 

около 15 минути на тих огън. Добавете черен пипер и сол на вкус. Поднесете макароните обилно поляти със сос болонезе и богато поръсени със ситно настърган пармезан....

Канелони Болонезе

Канелони Болонезе

 

За сос Болонезе: Каймата се раздробява в тиган с олио и се запържва. Добавят се нарязаните на ситно лук, чушка, морков и чесън. Когато са...

Патладжани Болонезе

Патладжани Болонезе

 

Патладжаните се измиват, разрязват на половина и сърцевината им се издълбава. Осоляват се и се оставят в наклонен съд, да им изтече горчивият сок...

Детско Болонезе

Детско Болонезе

 

Почистете и измийте лука и моркова. Нарежете ги на дребно. Загрейте олиото в малка тенджера на умерена температура. Задушете лука и моркова, като...

Грах Болонезе

Грах Болонезе

 

Почистваме лука и чесъна и режем на ситно. Запържваме ги в малко олио с розмарина и дафиновия лист, за да поемат аромата. Добавяме и...