Пържено Филе от Акула на Тиган

Пържено Филе от Акула на Тиган

0

брашно в чиния и оваляйте парче по парче филето от акула. Загрейте олио в дълбок тиган, сложете да се пържат, като обръщате и наблюдавате да са...

1

Филе от Акула

Открий всички 32 кулинарни идеи за филе от акула в Готвач.бг.
Филе от акула с руски сос

Филе от акула с руски сос

1

се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово. След това се отделят...

Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

рибното филе, ден преди да го поднасяте. За маринатата смесете лимоновия сок, дафиновите листа, ригана, червения пипер, сол и винен оцет...

Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула

След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...

Акула в белтък

Акула в белтък

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

запечените филии хляб. Сосът се вари до сгъстяване и преди сервиране с него се залива рибата....

Акула на шайби

Акула на шайби

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...

Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

Котлети от акула в панировка от белтък

Котлети от акула в панировка от белтък

Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...

Филе Елена

Филе Елена

7

осолете с черен и червен пипер и чубрица. От единия край прекарайте връв и го завържете на проветриво място. След около 3 седмици филе Елена е готово. Съхранява се в хладилник, увито в хартия....