Филе от акула с руски сос

Филе от акула с руски сос

1

се задушава за час и половина, покрито с алуминиево фолио. То се отстранява малко преди филето от акула да е готово. След това се отделят...

1

Филе от Акула

Открий всички 62 кулинарни идеи за филе от акула в Готвач.бг.
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

 

рибното филе, ден преди да го поднасяте. За маринатата смесете лимоновия сок, дафиновите листа, ригана, червения пипер, сол и винен оцет...

Акула пане

Акула пане

1 

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

 

изпържете филето или го пригответе на скара, но го поднесете с дресинг, заради сухотата. Вижте и няколко идеи за рецепти с акула: Акула по марсилски, Панирани филенца от акула и Акула пане....

Месо от акула

Месо от акула

 

Редица кулинари твърдят, че месото на леопардовата и сивата акула, както и на акулата–лисица е с най-добри вкусови качества. Едни от най...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

 

запечените филии хляб. Сосът се вари до сгъстяване и преди сервиране с него се залива рибата....

Акула в белтък

Акула в белтък

 

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула на шайби

Акула на шайби

 

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

 

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...

Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1 

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

Коледно филе

Коледно филе

 

Смесват се карамфилът, черният пипер, бахарът и индийското орехче. Прибавят се, медът, захарта, канелата и солта. Месото се поставя в купа и...

Филе Елена

Филе Елена

7 

осолете с черен и червен пипер и чубрица. От единия край прекарайте връв и го завържете на проветриво място. След около 3 седмици филе Елена е готово. Съхранява се в хладилник, увито в хартия....