Еклери с френски крем

Еклери с френски крем

6

еклерите. Може и да ги разрежете на 2, да напълните с френския крем всяка половинка и да ги слепите отново....

1

Френски Еклери

Прегледай всички 12 избрани предложения относно френски еклери в Готвач.бг.
Френски еклери с патешки крем

Френски еклери с патешки крем

 

, коняка, солта и черния пипер. С тази смес се запълват долните части на еклерите и се покриват с горните половинки....

Френски еклери с крем от вишни

Френски еклери с крем от вишни

 

, кипват се за 3 минути и се охлаждат. Изварата се добавя към вишните и разбитата сметана. В долната част на всеки еклер се слага от крема и се покрива с горната половинка....

Френски еклери с хрупкава коричка (Choux o Craquelin)

Френски еклери с хрупкава коричка (Choux o Craquelin)

 

часа; 2. Еклери Брашното се пресява. В тенджера се изсипва водата, млякото, захарта, солта и маслото. Оставя се да заври. Отстранява се от огъня...

Еклери

Еклери

115 

помощта на малка лъжичка се пълнят с крем. Готовите еклери се поръсват обилно с пудра захар или по желание може да им се направи заливка от шоколад или карамел. Получават се около 25-30 еклера....

Чудни еклери

Чудни еклери

1 

изстине малко и прибавяте яйцата едно по едно. Шприцовате еклерите върху хартия за печене и печете на 150 градуса до готовност. За крема...

Мини еклери

Мини еклери

7 

. Оставете сместа да изстине, след което прибавете яйцата едно по едно, като бъркате непрекъснато. Сместа за еклерите се поставя в пош и се...

Малки еклери

Малки еклери

 

захар с миксер докато станат на сняг. Към леко изстиналия крем се прибавят и белтъците. Готовите изпечени еклери се пълнят с крема и се напръскват с разстопен на водна баня млечен шоколад....

Солени еклери

Солени еклери

 

в шприц и шприцовайте солените еклери върху тава с хартия за печене на разстояние едно от друго. Сложете ги да се изпекат в предварително...

Еклери Класик

Еклери Класик

2 

междувременно се ароматизира с ванилията. Изстиналите еклери се срязват внимателно и се напълват с крема. Ако имате шприц, може да ги пълните с крем...

Кокосови еклери

Кокосови еклери

 

крема: Разбиваме сметаната със захарта, ванилията и рома и изстудяваме. Разрязваме еклерите и пълним с крема. За плодовия сос: Сваряваме...

Мастършефски еклери

Мастършефски еклери

 

. Слага се в купа и бъркайки с миксера, се прибавят едно по едно яйцата до пълното им усвояване от сместа. Шприцоват се еклерите на хартия за печене...